Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss beérkezések: NHL 14, Tritton termékek, konzolcsomagok!

2755
Ismét egy újabb adag megjelenésről számolhatunk be Nektek: hardveres kiegészítők, sportjátékok egyaránt érkeztek üzletünkbe, és megrendelhetők a mai naptól kezdődően. Aztán érdemes készülni a jövő hétre is, hiszen vészesen közeledik a GTA 5 megjelenése is!

>> Megérkezett az NHL 14. A jégkorongot videojátékos formába átültető sorozat idei része a legfrissebb újításokkal egy még lendületesebb, még szórakoztatóbb játékot hozott el: ha szereted a műfajt, akkor valószínűleg hallottál már a játékról - most már meg is vásárolhatod azt! Mindezek mellett ismét kapható a PS Vitás Killzone Mercenary, ami valami elképesztő minőséget hozott létre a PS Vita hardverével és pompás kijelzőjével!

>> Hardverek is érkeztek szép számmal. Tritton headsetek kaphatók, több különböző verzióban - ha szeretnéd kiszűrni a külvilágot, és csak a játékra (vagy a filmezésre) koncentrálnál, akkor érdemes lesz egy ilyen eszközbe beruházni! Két konzolos bundle is megérkezett üzletünkbe: az egyik a Diablo III-as PlayStation 3-bundle, a másik pedig a Killzone Mercenaryt is tartalmazó PS Vita Bundle!


...a friss játékmegjelenések mellett tekintsünk a jövőbe is! Összeszedtük a legfontosabb őszi játékmegjelenéseket, itt alaposan körbenézhetsz a szeptember/október/november kínálatából - ha pedig olvasnál egy részletes ismertetőt a Witcher harmadik részéről, a WITCHER 3: WILD HUNT-ról, akkor oldalunkon most ezt is megteheted!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-08-05 00:26:24
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére