Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss megjelenések: sztárcímek hete!

1005

A 2015-ös év eddig sem volt mondható unalmasnak, hiszen főleg így ősszel egymást érik a jobbnál-jobb játékok, régóta várt címeket tudtunk végre a kezeink közé venni. Ebből a szempontból ez a hét különösen izgalmasnak ígérkezik, hiszen a napokban három olyan folytatás is megjelenik, amelyeket a rajongók már tűkön ülve várnak! Lássuk őket sorban!


A Fallout 3-mal új érába érkező sorozat a New Vegas kitérője után modern számozott folytatással, hosszú várakozás után érkezik meg - és a Fallout 4 mindent tud, amiért imádjuk a szériát! A hatalmas, számtalan meglepő eseménnyel kecsegtető kaland ezúttal a pusztítás utáni Boston környékén játszódik, és az elvárható lehetőségeken bőven túl is lép: döntéseid most még több ponton szólhatnak bele az eseményekbe, kidolgozottabb helyszínek és karakterek várnak rád, és saját fegyverek mellett saját településeket is építhetsz!

Az ideiglenes Xbox exkluzivitással érkező Rise of the Tomb Raider Lara Croft újraindított történetének folytatása, melyben hősnőnk túlélőből igazi kalandorrá növi ki magát. A misztikus helyszínek és a szájtátós, élvezetes tűzharcok és a megdöbbentően filmszerű jelenetek visszatérnek, ráadásul mindenből többet kapunk: több helyszín, nagyobb szabadság, fejlesztési lehetőségek garmadája, számtalan titok és fordulat vár minden kalandvágyó játékosra!

>> RISE OF THE TOMB RAIDERHosszú-hosszú várakozás után végre megérkezik a Blizzard stratégia-trilógiájának befejező epizódja, a Starcraft II Legacy of the Void - és a kiadó nem aprózta el! A történeti részben ezúttal a harmadik faj, a Protoss kapja a főszerepet, ami egyben azt is jelenti, hogy új hősöket, (szokás szerint) megdöbbentően dögös átvezetőket, és persze teljesen új sereget, egységeket fogsz kapni! Természetesen a versenyszinten is űzött multiplayer mellett sem mehetünk el, amely most többek közt új kooperatív módokkal bővül!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2015-11-09 11:09:09
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére