Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Forza Motorsport 7 bemutató - éld át testközelből a száguldás élményét!

196

forza_motorsport_7_bemutato_06

A Forza Motorsport 7 megjelenése óta a Konzolok Szervize teljes stábja totális versenylázban ég, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a kollégák egy része fékezést imitáló hangokkal "farol" be az mikróhoz az ebéd felmelegítésekor, arról nem is beszélve, hogy a játék osztott képernyős multiplayer módja több éves, megrendíthetetlennek tűnő barátságokat taszított a feledés homályába...

forza_motorsport_7_bemutato

Ha még nem próbáltad ki az autószimulátorok koronázatlan királyát, kis kedvcsinálónkból megtudhatod miért emlegetjük szinte vallásos áhítattal a játék nevét az irodában és kezdődik ilyenkor menetrendszerűen egy negyed órás élménybeszámoló valakitől a legutóbbi verseny kiemelkedő pillanatairól. Ugyan képtelenség számszerűsíteni a Forza 7 által nyújtott élményt, most mégis megpróbálkozunk vele: a játékban több, mint 700 autó közül válogathatsz, mely elképesztően impresszív szám, annak a fényében pedig pláne, hogy az összes versenyjáték közül itt tűnnek fel a legnagyobb arányban Ferrari, Lamborghini és Porsche járgányok.
 
forza_motorsport_7_bemutato_2

Hogy két verseny soha ne legyen ugyanolyan, arról a dinamikus időjáráseffektek gondoskodnak, a hirtelen lecsapó viharok következtében megjelenő tócsák és leereszkedő köd okozta beszűkült látómező pedig még a legedzettebb pilótákat is tökéletes koncentrációra kényszeríti és alapjaiban változtathatjha meg az aktuális futam állását. Megijedni persze nem kell, hiszen a Forza 7 élménye teljesen testreszabható, így az autóversenyzéssel még csak most ismerkedők ugyanúgy megtalálják a játékban a zsámításukat, mint a sorozat veterán rajongói.
 
forza_motorsport_7_bemutato_3

Elfelejtheted az ugyanolyan, klónozott versenyzőket is, a játék ugyanis lehetőséget ad arra, hogy teljes mértékben perszonalizáld a volán mögött ülő karaktert! Ehhez több száz! kiegészítő nyújt segítséget, melyek az autóversenyzés történelméből és a popkultúra területeiről egyaránt merítenek, így egészen biztosan össze tudod majd rakni a saját, teljesen egyedi figurádat.Ha kellő magabiztosságot szereztél a single player módban, ideje kipróbálnod magad multiplayerben is, melyet megtehetsz offline osztott képernyős módban, ami a házibulik és a baráti összejövetelek sztárjává teszi a játékot. Természetesen Xbox Live-on keresztül is lehetőséged van megmutatni mit tudsz számtalan izgalmas online játékmódban, ami igazi megunhatatlan élménnyé varázsolják a Forza 7 világát.

Ez azonban még nem minden! Xbox One X-en ugyanis a játék valódi 4K felbontásban, 60 fps-el és HDR-ben fut, ami túlzás nélkül példátlan az autószimulátorok világában és ami a piacon lévő legrealisztikusabb és leglátványosabb versenyjátékká teszi a Forza Motorsport 7-et.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-10-11 14:21:26

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére