Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Kapható a Forza Motorsport 5!

1305
Az Xbox One kezdeti játékkínálatának egyik legerősebb darabja egyértelműen a Forza Motorsport 5. A Turn 10 fejlesztői az elmúlt tíz évben már többször bebizonyították, hogy nagyon is értenek az autóversenyzős játékokhoz: minden egyes Forza Motorsport sokat tett hozzá a sorozat fejlődéséhez, népszerűségéhez. A Forza 5 ismét egy új lépcsőfok a széria számára - és most nem csak a grafikáról beszélünk!


A Forza Motorsport 5 az egyik legtartalmasabb, legszórakoztatóbb Xbox One játék: ennek oka az, hogy már most száznál több kocsi, több tucat versenypálya, offline és online játékmódok vár arra, hogy beülj a képzeletbeli volán mögé. Az autók részletesebben vannak kidolgozva, mint valaha (és az Autovista legújabb verziójában, a Forzavistában megint feltérképezheted őket kívül-belül), a pályákat lézerrel tapogatták le, hogy centiméteres pontossággal egyezzenek való életbeli másukkal... a játék pedig támogatja az online multiplayert is, akárcsak elődei.

Forza Motorsport 5 Xbox One

A Forza Motorsport 5 több szempontból is magasabb színvonalat képvisel, mint az előző generációs elődei: elsőként itt van például a grafika. Magasabb részletességű kocsik, döbbenetesen szép hátterek várnak majd Rád, folyamatos, akadozások nélküli játékmenettel. Aztán a mesterséges intelligencia is rengeteget fejlődött: sőt, a Drivatar segítségével az AI másod befejezheti helyetted a csatákat online, vagy maga is versenyezni fog - a Microsoft Cloud technológiája révén ez az online "avatár" folyamatosan adaptálódik a saját versenyzési stílusodhoz!

A Forza Motorsport 5 masszív tartalommal, gyönyörű grafikával, online funkciókkal készül arra, hogy belopja magát az autóversenyzős játékokat kedvelők szívébe. Az eddig megjelent Forza játékokat elnézve mi azt gondoljuk, hogy sikerrel fog járni. Ha a versenyzés csak egy picit is érdekel, akkor már meg is rendelheted a Forza 5-öt!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-10-21 11:48:26
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére