Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Forza Horizon 3: itt a Hot Wheels kiegészítő!

1803
forza_horizon_3_vasarlas_ar_dlc

A Forza Horizon 3 bátran nevezhető az Xbox One zászlóshajójának
: a klasszikus Forza Motorsport igényességét nyílt helyszínekre terelő sorozata a harmadik részben Ausztrália megkapóan gyönyörű és elképesztően változatos tájait kínálja - nem is csoda, hogy a játék tavalyi megjelenése óta az egyik (ha nem A) legnépszerűbb autós játéknak számít. Az első DLC, a zord-havas hegyvidékeket kínáló Blizzard Mountain kifejezetten élvezetesnek bizonyult, és most itt a legújabb extra tartalom: a Hot Wheels egy idilli sziget-csoportra felhúzva kínálja a névadó gyermekjátékok jellegzetes narancsban pompázó sínpályáit, szóval egy igazán őrült és egyben üdítő futamsorozat egészíti ki az amúgy is betyárosan masszív alaptartalmat.

forza_horizon_3_hot_wheels_vasarlas_01 forza_horizon_3_hot_wheels_vasarlas_02

Nézzük kicsit részletesebben, mit is kínál a kiegészítő! Kapsz egy hatos szigetcsoportot Ausztrália partvidékének közelében, melyeket a Hot Wheels jellegzetes elemei kötnek össze egymással: ennek megfelelően az alapvetően a Forrzától szokatlan, ám a gyakorlatban nagyon is élvezetes gyorsítókkal, félcsövekkel, égbe törő hajtű-kanyarokkal, hatalmas ugratásokkal és loopokkal színesíti a versenyeket, de találkozhatsz vidámparki látványosságnak szánt robot-dínóval, aki az eseményekbe bele-beleüvöltve igazi árkád hangulatot kölcsönöz a futamoknak.

forza_horizon_3_hot_wheels_vasarlas_03 forza_horizon_3_hot_wheels_vasarlas_04

Újabb traffipax- és drift-kihívások, XP-táblák és egyebek is várnak, a fő attrakció természetesen egy új versenysorozat, melyben haladva nyílnak meg előtted az egyre gyorsabb, magasabb versenyosztályt igénylő futamok és persze járművek. Ha pedig járművek, belőlük is akad néhány, ám ez is igazodik a témához: a "hagyományosabb" járgányokhoz (2016 Zenvo ST1, 2007 Toyota Hilux Arctic Trucks AT38, 2010 Pagani Zonda R, 1972 Chrysler VH Valiant Charger R/T E49, 2016 Jeep Trailcat) a jól ismert Hot Wheels kisautók működőképes megfelelői (Twin Mill, Bone Shaker, Rip Rod) csatlakoznak, sőt, a 2005 Hot Wheels Ford Mustang személyében egy valódi / Hot Wheels hibridet is pakoltak a kínálatba.

forza_horizon_3_hot_wheels_vasarlas_05 forza_horizon_3_hot_wheels_vasarlas_06

Igazából már a kiegészítő megjelenés előtt sem volt kérdés, akarunk-e még többet kedvenc open world autós játékunkból és a benne rejlő kismillió testreszabási lehetőségből, a Hot Wheels viszont nem csak hozza a szintet, de szó szerint képes túlszárnyalni az elvárásainkat!

És hogy mi kell hozzá?
Xbox One-on a Forza Horizon 3 alapjáték, na meg ha feltöltőkkel vásárolsz, egy 6990 forint értékű Xbox Live Ajándékkártya, melyből futja az extra tartalomra.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-05-25 11:07:53
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére