Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Fifa 20 Aloldal

47

FIFA 20

A tavalyi részben végleg lezárult Alex Hunter története, csüggedésre nincs ok, mert a FIFA 20 az előző részhez képest még több újdonsággal várja a football rajongókat. Ahogy azt már megszoktad most is a legfrissebb csapatok és Ligák várnak rád a játékban. A fejlesztők törekedtek, hogy még realisztikusabbá tegyék a sportot és ezért nem féltek újdonságokkal halmozni a játékot.

FIFA 20

Ketrecharc football módra

A játék egyik legnagyobb újdonsága a Volta Football. Ezt játszhatod 3v3 Rush (ebben a módban nincs kapus), 4v4, 4v4 Rush és 5v5, melyekben profi utcai focimeccseket játszhatsz. Ehhez változatos helyszínek garantálják a plusz hangulatot. Focizhatsz egy amszterdami aluljáróban, egy londoni kerítéses szabadtéri pályán, de még egy tokiói háztetőn is. Ezeken a meccseken együtt játszhatnak a férfiak a nőkkel.

FIFA 20

Megújult fizika, jön a Football Intelligence rendszer

Most még inkább a Te kezedben van a meccsek sorsa. A játékosok vezérlése már sokkal pontosabb lett. A labda irányításához sokkal nagyobb ügyességre lesz szükséged. A szabadrúgásoknál is immáron nem tudod pontosan hova érkezik a labda. Ennek hatására a labda fizikáját teljesen újra gondolták, melytől most sokkal pontosabb s életszerűbb lett, mint az eddigi részekben. Összességében most sokkal többet kell taktikázni egy jó helyzet eléréséhez.

FIFA 20

Hozd létre saját karaktered, pályád és szabályaidat

Létrehozhatod saját ízlésednek megfelelően csapatodat. A szabadság ezzel nem ért véget. A FIFA 20-ban létrehozhatod saját pályádat is, ahol meg is mérkőzhetsz ellenfeleiddel. Ez nem csak annyiból áll, hogy a Te logódat láthatod a kezdőkörben, hanem hogy a Te szabályaid szerint fog zajlani a játék. A Volta World-ben az ellenfelek 1-1 mecset játszanak le a saját és az ellenfél pályáján az ottani szabályok szerint.

FIFA 20

Egyedi fejlődési lehetőségek

A saját avatárodat nem csak a meccsek alatt edzetheted, de azok mellett is van lehetőség fejleszteni őt különféle módon. A csapattársakat már nem fejlesztheted így, ők egy egészen sajátos módon fejlődnek, amire egy új rendszer készült. A Volta World-ben győztesen lépsz ki, akkor lehetőséged van lemásolni az ellenfeled valamelyik játékosát, így fejlesztve folyamatosan játékosaidat.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2019-09-27 00:00:00
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére