Üdvözlünk kedves Vásárló!
Bejelentkezés
Ne hagyjatok ki semmiből!

Fifa 18 előrendelés - KSZ exkluzív pólóval érkezik az év sportjátéka!

528

Az év legnagyobb sportjátéka nem csak tonnányi újdonsággal felpakolva érkezik, de ha nálunk rendeled elő, egy DLC csomaggal, valamint a KSZ exkluzív "How to Play Fifa" pólóval is meglepünk!


fifa_18_vasarlas_elorendeles_ajandek_polo_02

A Fifa 18 már itt van a kertek alatt és ahogy megszokhattuk a sorozat ismét képes volt a teljes megújulásra és rengeteg újdonsággal megpakolva robog be az összes platformra. Rögtön szembe fog tűnni, hogy a látványvilág és a játékosok mozgása milyen döbbenetesen realisztikussá vált, melyhez kézreálló irányítás és megújított trükkrendszer jár.

fifa_18_vasarlas_elorendeles_ajandek_polo_09

Ezzel azonban az újdonságok sorának még nincs vége! A játék ugyanis egy alapoktól megreformált sztori móddal felszerelve érkezik - a Journey névre keresztelt fordulatokkal teli kalandot döntéseiddel aktívan befolyásolhatod, így akár többször is végig tudod játszani a filmszerű és drámai eseményekkel teli történetet.

fifa_18_vasarlas_elorendeles_ajandek_polo

Amennyiben nálunk rendeled elő a Fifa 18-at, nem csak egy ajándék DLC csomagot kapsz ajándékba, hanem a Konzolok Szervize exkluzív "How to Play Fifa" pólót is, mely felbecsülhetetlen értékű életvezetési tanácsokat tartalmaz a játékkal kapcsolatban - rendeléskor kérlek ne felejtsd el kiválasztani a póló pontos méretét a felugró menüből.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-08-30 12:40:28

Kosár tartalma: 0 tétel

Összérték: 0 Ft Ft.

Kiemelt partnereink
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére