Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Fifa 18 előrendelés - különleges változatban az év focijátéka!

738

A Fifa 18-al kapcsolatban az EA végre megeresztette az infocsapot, így a vadiúj hivatalos trailer mellett már pontos infókkal rendelkezünk a különleges csomagok és az előrendelői ajándékok tartalmával kapcsolatban is.

fifa_18_vasarlas_05

Az előző években megszokhattuk, hogy Messi szerepel a Fifa borítóján, ez azonban az idei felvonással megváltozik. A Fifa 18 borítóján a Real Madrid sztárjátékosa Cristiano Ronaldo pózol, sőt az EA még a játék különleges kiadását is a portugál labdarúgóról nevezte el!

A Ronaldo Edition 20 héten keresztül folyamatosan adagolja a különleges tartalmakkal teli csomagokat, valamint csak ebben a verzióban elérhető exkluzív ruhadarabokat is megtalálsz a Ronaldo Editiönben. Természetesen a standard kiadás vásárlóinak sem kell búsulnia, hiszen előrendelőként nem csak az első között csaphatsz le a Fifára, de ráadásul további digitális extrákkal is meglepünk a játék mellé!

fifa_18_elorendeles_08

Ezzel azonban még nem ér véget a Fifával kapcsolatos infók sora, hiszen egy hivatalos trailert is kaptunk, melyben természetesen Ronaldo karaktere van a középpontban.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-06-07 15:49:38
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére