Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Itt a Fifa 17 - vidd haza saját példányod!

5849


A Fifa 17, minden idők legnépszerűbb focis játékszériájának folytatása már kapható üzletünkben!
Az Electronic Arts fejlesztői évtizedek óta azon vannak, hogy a lehető legjobb epizódot készítsék el minden évben. Idén azonban a szokásosnál is több újdonság került bele a játékba: az egyjátékos módtól kezdve a fizikai modellen át egészen a grafikus motorig rengeteg izgalmas meglepetés vár a hardcore játékosokra és az újdonsült vásárlókra egyaránt!A Fifa 17 Standard Edition az alapjátékot kínálja, a Fifa 17 Deluxe Edition pedig mindezt 20 darab Fifa Ultimate Team (FUT) Jumbo arany kártyacsomaggal fejeli meg! A Fifa 17 emellett tökéletes érv lehet egy konzol vásárlása mellett, így ha egyből géppel együtt vásárolnád, most itt a remek lehetőség!

Fifa 17 Előrendelés

Kezdjük a látványvilággal! A FIFA 17 az EA legjobb, legprofibb grafikus motorját kapja meg, a házi készítésű FROSTBITE Engine-t, ami olyan népszerű sorozatok mögött dübörög, mint a Battlefield, vagy a Mirror's Edge. Az eredmény? Döbbenetesen szép játékosok, hihetetlenül valósűghű fények - következő generációs látványvilág!

Bővül a kampánymód: Alex Hunter történetét végigjátszva izgalmak, komoly fordulatok, meglepetések várnak majd rád, miközben a nulláról kezdve próbálod felküzdeni magad a legjobb klubok kezdőcsapatába. Persze a FIFA többi játékmódja is megmarad, beleérve a népszerű online multiplayer módokat is!

A FIFA 17 szinte minden elképzelhető platformra megjelent: a fentebb említett grafikai újdonságok a PC-s, a PlayStation 4-es és az Xbox One-os változatot érintik, míg a PS3-as és Xbox 360-as verziók többek közt felfrissített csapatválasztékkal rendelkeznek!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2016-07-01 14:23:58
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére