Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


F1 2017 vásárlás - jöhet egy exkluzív Pirelli karkötő a játék mellé?

1309

Végre ismét a volán mögé pattanhatsz a világ legnépszerűbb Forma 1 játékában, ráadásul ha megvásárlod az F1 2017-et, egy KSZ exkluzív Pirelli csuklópánttal is meglepünk a készlet erejéig.

f1-2017-elorendeles-vasarlas

Megszokhattad már, hogy az F1 játékok mindig a létező legmagasabb minőségben hozzák el a nappalidba a világ legnépszerűbb motorsportjának szimulációját, idén azonban még a szokásosnál is több újdonsággal kápráztat el a Codemasters csapata! Az F1 2017 kibővített és minden eddiginél izgalmasabb elemekkel átszőtt karriermód mellett átdolgozott multiplayerrel és temérdek klasszikus autóval is találkozni fogsz a játékban, amik igazi megunhatatlan élménnyé varázsolják a vezetés élményét.

f1_2017_vasarlas_elorendeles_5

Amennyiben nálunk veszed meg a játékot, az elérhető legrealisztikusabb vezetési élmény mellett egy KSZ exkluzív Pirelli csuklópántot is kapsz a játék mellé, melynek különlegessége, hogy ugyanabból a gumiból készült, melyből a Forma 1 kizárólagos abroncsbeszállítójaként is ismert cég híres abroncsaitt is készítik. Összesen 6 féle csuklópánt közül választhatod ki a neked legjobban tetszőt, ezzel egy szeletkét birtokolva a 110 éve a motorsport versenyek élvonalában szereplő cég történelméből. Azért gondoltunk a Pirellire az előrendelői ajándék elkészítésekor, mert az olasz vállalat a megalapítása óta a Forma 1 ütőerén tartotta a kezét, többek között olyan forradalmi technológiai újításokat bevezetve, mint az autógumi felszerelését megkönnyítő Milano rendszer vagy a világ első teljesen kerek keresztmetszetű gumijaként ismert Ercule abroncs.

A csuklópántok közül a vásárlási folyamat során egy felugró menüben tudsz választani, így ne felejts el a neked legjobban tetsző színre lecsapni, hacsak direkt nem szeretnéd meglepetés árnyalatban megkapni ezt az exkluzív ajándékot.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2017-07-19 15:35:16
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére