Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Elindult legújabb akciónk: Kinect-játékok és EA-címek kedvező áron!

1324
Pénteken véget ért két héten át futó húsvéti akciónk, remélhetőleg abban sikerült mindenki számára valamilyen szórakoztató játékkal szolgálnunk, méghozzá nem is akármilyen áron! De hogy senki ne maradjon akció nélkül, most újabb akció következik. Ebben is nem kis számú szoftver érintett - lássuk hát, hogy melyekről is van szó.

AKCIÓS XBOX 360-AS KINECT JÁTÉKOK:
Az Xbox 360-as akciók sorát most a Kinectet igénylő játékok gyarapítják. Itt van rögtön a Dance Central második és harmadik része! A Harmonix a Guitar Hero megalkotása után hasonló játékot akart elkészíteni, amiben a ritmusérzék mellett az ügyességedre és a kitartásodra is szükség lesz - a Dance Central nem csak bulijátéknak, de állóképesség-növelő szoftvernek is kiváló választás lehet!

A Kinect szoftvercsalád többi akciós tagja is tiszteletét teszi: a Kinect Sports Ultimate például a két Kinect Sports játékot tartalmazza egy csomagban, a népszerű sportok hatalmas választékát kínálva. A fiatalabbak számára itt van a Kinect Disneyland vagy a Kinectimals - Now With Bears, ami aranyos, szórakoztató minijátékokkal köti le majd a játékosokat. Végül itt van a szintén akciós Kinect Rush is, ami a jól ismert Pixar hősöket használja fel!
DANCE CENTRAL 3
DANCE CENTRAL 2
KINECT DISNEYLAND
KINECT SPORTS ULTIMATE
KINECTIMALS
KINECT RUSH


Fontos: az összes fent megrendelhető játék csak és kizárólag Kinect szenzor mellett irányítható, hagyományos kontrolleres irányítást nem támogatnak!

AKCIÓS ELECTRONIC ARTS JÁTÉKOK:

A tavalyi év két igen minőségi Electronic Arts-játéka is akciós most üzletünkben, akár személyes átvétellel, akár internetes rendelés útján vásárolod meg őket. Az első a FIFA 13, a legújabb évad játékoslistáját és a legfrissebb, legpörgősebb játékmenetet tartalmazó rész. A FIFA 13 PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt kedvező áron kapható - érdemes hát lecsapni rá! A másik akciós szoftver az EA-játékok frontján a Criterion Games legújabb játéka, a Need for Speed: Most Wanted! A múlt évtizedben született Most Wanted modern feldolgozása mindent tud, amit tudnia kell: dögös külső, hihetetlen tempó, tartalmas online multi - mi kell még?

FIFA 13 MEGRENDELÉS
FIFA 13 MEGRENDELÉS
FIFA 13 MEGRENDELÉS
NFS MOST WANTED MEGRENDELÉS
NFS MOST WANTED MEGRENDELÉS
NFS MOST WANTED MEGRENDELÉSVissza
Nyomtatható verzió

|
2013-04-08 14:52:02
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére