Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Electronic Arts Akció: Battlefield, Sims és FIFA kedvező áron!

3858
November huszonkettedikétől egészen év végéig izgalmas Electronic Arts-akcióval várunk mindenkit, akit érdekel a száguldozás, a taktikázós FPS-ek világa, vagy éppen az életszimulátorok legjobbika. A most induló akciónk keretein belül erősen csökkentett áron vásárolhatod meg az Electronic Arts kiemelt szoftvereit. Ezekben a játékokban az a közös, hogy mind elképesztően magas minőséget képvisel: akármelyiküket is válaszd, temérdek szórakozásban lesz részed, méghozzá nem is akármilyen áron!Elsőként itt van az ősz egyik legnagyobb slágere, az online multiplayerre kihegyezett BATTLEFIELD 4! Az új Battlefield fejlesztésekor a Dice szerette volna meglepeni a játékosokat a rombolható, folyamatosan változó multis pályákkal, illetve a jobb kampánnyal és a még szebb grafikával. A kitűzött célt sikerült elérni, a Battlefield 4 pedig joggal pályázhat a "2013 legjobb FPS játéka" címre! Ha érdekel a móka, akkor most olcsóbban juthatsz hozzá mindhárom verzióhoz!

BATTLEFIELD 4 LIMITED EDITION   9,490 FT.-
BATTLEFIELD 4 LIMITED EDITION 11,790 FT.-
BATTLEFIELD 4 LIMITED EDITION 11,790 FT.-


Battlefield 4 akció FIFA 14 akció

Szintén érintett még az akcióban az idei ősz másik nagy EA-slágerjátéka, a FIFA 14! Ha szereted a focit, akár élőben, akár videojátékos formában, akkor nem kérdés, hogy a FIFA 14-et érdemes-e megvásárolni, hiszen hatalmas csapatfelhozatalával, különböző ligáival és játékmódjaival, az idén alaposan feltuningolt játékmenetével a profi és a kezdő játékosokat egyaránt hosszú hetekre, hónapokra lekötheti majd ez a játék! Eddig kimaradt volna valamiért? Akkor most akciós áron juthatsz hozzá - de ne késlekedj, hiszen minél előbb tanulod be a jó taktikákat, annál sikeresebb leszel az online stadionokban!

FIFA 14 (MAGYAR SZINKRONNAL)
  8,490 FT.-
FIFA 14 (MAGYAR SZINKRONNAL)
12,790 FT.-
FIFA 14 (MAGYAR SZINKRONNAL)
12,790 FT.-

SimS 3 akció SimCity Akció

Ha pedig a versengés és a versenyzés annyira nem fog meg, akkor most egy egészen különleges játékot ajánljunk: ez nem más, mint a SIMS 3! Az Electronic Arts legnagyobb példányszámban eladott játéka nem véletlenül jutott el a csúcsra: virtuális életeket menedzselni valamiért elképesztően jó szórakozás. Az egyik pillanatban még csak lágy érdeklődéssel ülsz le a pécéd elé, a következőben pedig arra döbbensz rá, hogy magába szippantott a játék világa: próbálod megoldani Szimed problémáit, miközben újak bukkannak fel, az idő pedig csak telik... és ahány sim, annyi különféle élet, karrier és probléma! A játékból most nem csak az alapjáték, de a megannyi kiegészítő is akciós áron kapható!

SIMS 3 ÉS SIMS 3 KIEGÉSZÍTŐK MEGRENDELÉSE


Végül felhívjuk a figyelmet arra, hogy fut még a november közepén indított SimCity-akciónk is, aminek keretein belül most igazán olcsón hozzájuthatsz a SimCity alapjátékhoz, és a frissen megjelent Cities of Tomorrow kiegészítőhöz! További információkat erre találhatsz ezzel kapcsolatban!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-11-22 13:59:18
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére