Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Elindult a Battlefield 4 nyílt bétája!

3997
Az október utolsó napjaiban megjelenő BATTLEFIELD 4 többjátékos módját mostantól kezdve Te is ingyen kipróbálhatod: minden Xbox 360, PlayStation 3 és PC-tulajdonos előtt nyitva áll ugyanis a játék nyílt bétája. A játék béta változata arra ad lehetőséget, hogy kipróbáld a multiplayer játékmódokat. A béta elérhető az Xbox Live vagy a PlayStation Network megfelelő felületeiről, vagy pécén ( https://www.battlefield.com/battlefield-4/faq/beta ). A Pécés játékosok számára fontos tudnivaló, hogy míg a teljes játék a 32 bites operációs rendszereken is fut majd, addig a bétában csak 64 bites rendszerrel vehetsz részt! Jó szórakozást kívánunk!Az Electronic Arts és a DICE csapata végre hivatalosan is lerántotta a képzeletbeli leplet az új Battlefieldről, ami nemes egyszerűséggel BATTLEFIELD 4 névre hallgat majd. A döbbenetesen szép, elképesztő látványvilággal bíró leleplező videók és trailerek alapján nyugodtan mondhatjuk, hogy az idei ősz legnagyobb durranásáról van szó. A Battlefield 4 nem csupán grafikailag lesz komoly ugrás az elődökhöz képest (főleg PC-n és a nextgen konzolokon, hiszen Xbox 360-on és PlayStation 3-on már az előző rész is a határokat feszegette), de komoly bővítés várható a játékmenet terén is. Közvetlenebbül irányíthatjuk majd csapattársainkat, és jóval szabadabban tudunk majd rombolni is.

Habár az eddigi bemutatók csak az egyjátékos részre koncentrálnak, azért nem szabad elfelejteni, hogy a BATTLEFIELD 4 igen komoly multiplayer részleggel is bír majd, a következő hónapokban pedig erről is több információt ismerhetünk majd meg, ahogy közeledik a játék megjelenése. Jobb oldalt megtalálhatjátok a játékok adatlapjait, ahol már elő is rendelhetitek a játékot, ajándék prémium letölthető tartalommal!

Milyen gépekre várható? A Battlefield 4 jelenleg Xbox 360, PlayStation 3, PC és "next-gen" platformokra van bejelentve, így egyelőre csak és kizárólag ezeken a gépeken biztos a játék megjelenése. Érdemes lesz figyelni nyár elején az E3 expót, mivel ott további infókat várhatunk szinte minden nagyobb játékból.

Mikor érkezik a játék? A Battlefield 4 napra pontos megjelenési dátumát végre bejelentette az Electronic Arts, így most már biztos, hogy 2013. október 29.-én indul a legújabb Battlefield kampánya és online multiplayere egyaránt! A fenti linkekre kattintva előrendelheted a játékt, több különböző platformra is!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-29 13:48:13
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére