Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Új megjelenések: Luigi's Mansion 2, Tiger Woods, Army of Two

1122
Néhány izgalmas új megjelenéssel folytatódik a Bioshock Infinite megjelenésével elkezdett hetünk. A sportjátékok, a lövöldözős játékok, és a szellemvadász logikai-platform játékok kedvelői egyaránt találhatnak most új, nekik szóló szoftvereket!

A mai naptól kapható az Army of Two: Devil's Cartel. Az új Army of Two játékról részletesen olvashatsz a játékok adatlapján, a lényeg azonban még mindig változatlan: ez a játék tökéletes választás lehet számodra, ha a kooperatív akciót kedveled, ami mindig is a széria fő profiljának számított. Izgalmas multi, jó küldetések, látványos grafika - ez vár rád az Army of Two: Devil's Cartel megvásárlásakor!


ARMY OF TWO: DEVIL'S CARTEL MEGRENDELÉS
ARMY OF TWO: DEVIL'S CARTEL MEGRENDELÉSHa inkább a sportjátékok között válogatnál, akkor szintén friss megjelenésként vár Rád a Tiger Woods PGA Tour 14, ami a legfrissebb, legaktuálisabb golfjáték a piacon. Precíz ütések, pompás látványvilág, élethű irányítás vár majd rád a Tiger Woods PGA Tour 14 elindítása után - Xbox 360-on és PlayStation 3-on egyaránt!


TIGER WOODS PGA TOUR 14 MEGRENDELÉS
TIGER WOODS PGA TOUR 14 MEGRENDELÉSA harmadik friss megjelenés csak és kizárólag a Nintendo legújabb hordozható konzoljára készült el, és ráadásul már jó régóta fejlesztették: természetesen a Luigi's Mansion 2-ről van szó. A 2011-ben bejelentett játékra jó sokat kellett várni, de úgy néz ki, hogy megérte: pompás grafika, hihetetlenül nagy mennyiségű tartalom, és a Luigi's Mansion szériára jellemző bájos hangulat vár majd ránk - sok-sok szellemmel és extra Boo labdaccsal a játék mellé! További infókat itt is a játék adatlapján találhatsz!

LUIGI'S MANSION 2 MEGRENDELÉSVissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-28 14:29:41
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére