Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Húsvéti Akció: Minőségi játékok akciós áron!

2691
Útnak indítjuk húsvéti akciónkat, ami több, mint egy tucat játékot érint - itt aztán garantáltan minden korosztály megtalálja majd a neki tetsző játékot. Most következő összefoglalónkban összeszedtük az összes érintett terméket: kellemes böngészést, jó szórakozást kívánunk hozzájuk!

PONTKÁRTYÁK ÉS ELŐFIZETÉSEK ONLINE JÁTÉKVÁSÁRLÁSHOZ, KEDVEZŐ ÁRON!
Mind az Xbox 360, mind a PlayStation 3 igen erős, változatos online játékkínálattal rendelkezik. Manapság már az üzletig (vagy az üzlet weboldaláig) sem kell elmenni, ha egy új játékot szeretnél vásárolni, hiszen az Xbox Live Arcade vagy a PlayStation Network egy csomó kisebb méretű, érdekes és izgalmas játékot kínál kedvező áron - ezek a játékok pedig dobozos verzióban általában nem is jelentek meg! Ehhez, és persze a dobozos játékokhoz megjelenő extra tartalmak megvásárlásához lehetnek jók a PSN/XBOX LIVE pontkártyáink, virtulális pénzt tartalmazó kódkártyáink, most igen kedvező áron!Használati tudnivalók:
A lent látható termékek az Xbox 360 vagy a PlayStation 3/PS Vita konzol számára használhatók fel: a felhasználáshoz, a kódkártyák aktiválásához és a pontok elköltéséhez egy aktív, az adott régiónak megfelelő regisztrált felhasználói fiókkal kell rendelkezned a konzolon, és aktív internetkapcsolatra is szükséged lesz!


2100 MICROSOFT PONT
800 MICROSOFT PONT
PLAYSTATION NETWORK KÁRTYA 25 FONT
PLAYSTATION NETWORK KÁRTYA 35 FONT
PSN PLUS ELŐFIZETÉS 365 NAP
PSN PLUS ELŐFIZETÉS 90 NAP
XBOX LIVE ELŐFIZETÉS 3+1 HÓNAP
XBOX LIVE ELŐFIZETÉS 12 HÓNAP

SZÁGULDÁS MEGÁLLÁS NÉLKÜL: AUTÓVERSENYZŐS JÁTÉKOK!

Az autóversenyzős kalandok kedvelői most egy rakás különböző szoftver közül válogathatnak, amelyek mind más és más irányból közelítik meg az autókázás hangulatát! Itt van például a Gran Turismo 5 Academy Edition, ami a maximális realizmusra törekszik, hatalmas mennyiségű autóval - a Dirt 3 ellenben inkább a rallizás élményére koncentrál, felpörgetett tempó mellett. Ha már elkezdtünk számolni, akkor jöjjön egy harmadik akciós termék: a Forma-1 2012-es verziója is kedvező áron kapható - ez a szoftver a hazánkban is népszerű Forma-1 játékverziója, a jól ismert versenyzőkkel és pályákkal!
GRAN TURISMO 5 ACADEMY
DIRT 3 COMPLETE EDITION
DIRT 3 COMPLETE EDITION
F1-2012
F1-2012

MÁSZKÁLÁS ÉS UGRÁNDOZÁS: PLATFORMÁTÉKOK ÉS LEGO-SZOFTVEREK AKCIÓS ÁRON!

   


Az akciós platformjátékok közt is akad most néhány kifejezetten izgalmas darab is, ha tehát szereted ezt a műfajt, akkor kár lenne őket kihagyni. A PlaySation 3-exkluzív LittlebigPlanet nyitja a sort, az első és a második rész is főleg azért különleges, mert egyedi grafikája mellett több százezer, más játékosok által készített pálya és kihívás vár Rád! Ugyanebből játéksorozatból kapható most akciósan a Vita-verzió is, a hordozható kalandok kedvelőinek! A rajzfilmszerű grafikájával és az egyedi megoldásaival igen sok rajongót szerzett magának a Rayman Origins is, ami most normál kiadásban is kapható PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, illetve gyűjtői verziója is olcsóbb, mint valaha - EZT a játékot tényleg kár lenne kihagynod!

A platformjátékok mellett itt vannak még az igazán univerzális, szórakoztató LEGO-játékok is, amelyek rendre népszerű sorozatok, könyvek vagy filmek sztoriját emelték át videojátékos formába - egy nagy csavarral! Itt ugyanis a hősök LEGO-figurákként vannak ábrázolva, a történet blokkokból felépült világokban játszódik, és úgy általában egy kategóriával humorosabb minden, mint az eredeti filmekben, történetekben. Az első akciós szoftver ebből a kategóriából a LEGO Karib-Tenger Kalózai, ami az egyik legfrissebb a szériából. Szintén kedvező áron kapható a LEGO Indiana Jones is, ami a LEGO-játékok kedvelői szerint az egyik legjobb darab a műfajban. Végül, de nem utolsósorban leáraztuk most a Lego Gyűrűk Ura kalandokat is!

LEGO PIRATES OF THE CARIBBEAN
LEGO PIRATES OF THE CARIBBEAN
LEGO PIRATES OF THE CARIBBEAN
LEGO INDIANA JONES 2
LEGO LORD OF THE RINGS
LEGO LORD OF THE RINGS

KINECT JÁTÉKOK: SPORTOLÁS, SZÓRAKOZÁS  ÉS TÁNC KÖTÖTTSÉGEK NÉLKÜL!
Húsvéti akciónkból természetesen nem maradhattak ki a legjobb Kinect játékok sem. A Microsoft Xbox 360-jához kapcsolható kamera/hangfelismerő szenzor igen jó alternatívának bizonyult a hagyományos kontrolleres irányítás mellé, így a házibulik és a családi összejövetelek egyik legjobb kellékévé vált sok otthonban. Az egyik legjobb sportos csomag a Kinect Sports Ultimate, ami nagyjából egy tucat sportágat kínál, hiszen mindkét Sports játékot tartalmazza! Ha a sportolás helyett a tánccal képzelnéd el az edzést, akkor itt van két játék is: a Just Dance Disney és a Just Dance 4 egyaránt kapható most akciónk keretein belül! Persze nem csak a fitnesszről és a táncról szól a Kinect, az akciónk másik két játéka pedig ezt bizonyítja. Az első a Kinect Disneyland, ami egy felejthetetlen utazásra invitál Titeket a Disneylandek pompás világába! A másik pedig nem más, mint a legendás Star Wars Kinectes verziója, a Kinect Star Wars! A felsorolt szoftverek mindegyikéhez kötelező a Kinect szenzor megléte!
KINECT SPORTS ULTIMATE
KINECT DISNEYLAND
KINECT STAR WARS
JUST DANCE 4
JUST DANCE DISNEY

NARUTO SZOFTVEREK KEDVEZŐ ÁRON: ULTIMATE NINJA STORM 3 ÉS GENERATIONS!


Végül, de nem utolsó sorban két Naruto-játékkal zárjuk húsvéti akciónkat. Nem is akármilyen játékokról van szó, hiszen a világszerte ismert és igen népszerű Naruto-manga és anime legjobb minőségű feldolgozásairól van szó. Az első a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3, ami a történet legfrissebb eseményeit mutatja be: hatalmas méretekkel bíró háború zajlik a Naruto világában, a harcban pedig minden ismert szereplő részt vesz. Pompás grafika és ajándékok várnak rád a Storm 3-ban - kár lenne hát kihagynod! A másik akciós Naruto-játék nem a történetre koncentrál, hanem "szimplán" hatalmas mennyiségű játszható karakter hoz össze olyan módon, hogy a legismertebb szereplők fiatalkori énjét is játszhatóvá teszi az idősebb, tapasztaltabb verziók mellett. Régi és Új harca indul a Naruto: Ultimate Ninja Storm Generations-ben!

NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM 3
NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM 3
NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM GENERATIONS
NARUTO: ULTIMATE NINJA STORM GENERATIONS

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-27 17:59:20
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére