Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Heti összefoglaló: aktuális akciók, megjelenések!

724
Ismét egy igen izgalmas héten vagyunk túl, eljött tehát az ideje az aktuális hétre vonatkozó Heti Összefoglalónkak. Izgalmas akciók indultak a héten, és két igen komoly játék is megjelent, a márciusi pörgés pedig még a jövő héten is tartogat számunkra néhány komolyabb meglepetést. Lássuk, mi történt a héten, és hogy mi vár ránk a következőben!

EZ TÖRTÉNT A HÉTEN:

Kezdjük talán a legfontosabbal, a két játékmegjelenéssel. Az első a sorban a Gears of War sorozat legújabb epizódja, a People Can Fly által elkészítet GEARS OF WAR: JUDGMENT volt, ami pénteken került üzletünk polcaira, és már szabadon megrendelhető, ajándék Gears of War letöltőkóddal. A Judgment komoly meglepetéseket tartogat a profik számára, hiszen nem félt megváltoztatni a már jól ismert Gears-formulát mind az egyjátékos, mind a többjátékos módokban. A másik új megjelenés szintén pénteki megjelenés volt: naná, hogy az új Walking Dead játékról van szó! A WALKING DEAD: SURVIVAL INSTINCT izgalmas darab, hiszen nem a szokásos lövöldözésre koncentrál, hanem nagy hangsúlyt fektet a helyezkedésre, a lopakodásra, és a környezet által kínált előnyök kihasználására. A Walking Dead világa nem az ész nélküli harcosok Paradicsoma - érdemes lesz tehát megfontoltan játszani azt!

   

Az új játékmegjelenések mellett megemlítenénk még a frissen befutott klasszikus Nintendo Wii-játékokat, amelyek a Nintendo Wii Selects brand keretein belül jelentek meg. A Selects program lényege, hogy másképp már egyre nehezebben beszerezhető játékok érhetők el ismét, méghozzá igen kedvező áron. A választható játékok listáját ITT találod meg - olyan epikus címek vannak itt, mint a Super Mario Galaxy vagy a Legend of Zelda: Twilight Princess!

De nem csak a nagy játékmegjelenésekről szólt a múlt hét, hiszen az új akciók elindításáról sem feledkeztünk meg! Az egyik jelenleg futó akciónk a BATTLEFIELD 3-at érinti. Amennyiben szeretnél beugrani a Battlefield 3 multiplayer világába, vagy végigjátszanád a kampányt, akkor ideális választás lehet most a 6990 forintos áron kínált BF3 360-ra vagy PS3-ra, míg a pécések az öt multis DLC-t és extra funkciókat aktiváló Premium szolgáltatást vásárolhatják meg, szintén ilyen áron. A másik frissen indult akciónk a SIMS 3 játékokat érinti. A legnagyobb eladott példányszámmal büszkélkedő pécés videojáték-széria alapjátéka és egy rakás kiegészítője most kedvező áron kapható nálunk, a részletekért pedig érdemes a kapcsolódó hírünkhöz ellátogatnod!

EZ VÁR RÁD A JÖVŐ HÉTEN:

Még mindig nem fáradt ki a március, már ami a játékmegjelenéseket illeti! A következő héten ugyanis megjelenik az idei év egyik legnagyobb címe, a BIOSHOCK INFINITE. A legfrissebb pletykák szerint nagyjából 200 millió dollárjába került a játék kiadójának az Infinite elkészítése, ami a hatalmas fejlesztőcsapatot és a hosszú fejlesztési időt elnézve nem is tűnik elképzelhetetlennek. Kedden megnyitja kapuit a hihetetlen és lehetetlen égi város, Columbia : elég kemény leszel ahhoz, hogy túléld az új Bioshock kihívásait? Érdemes még most előrendelni, hiszen az extrák mellett egy nyereményjátékban is részt vehetsz majd, aminek győztese egy Bioshock Infinite Songbird kiadással lesz gazdagabb!

   

De nem csak az új Bioshock várható a jövő héten! Itt van például mindjárt az ARMY OF TWO: DEVILS'S CARTEL, ami a kooperatív játékmenete miatt akkor lehet a legérdekesebb számodra, ha egy barátoddal együtt akarod majd végigjátszani - ekkor mutatja meg a játék igazi erejét és minőségét! Ha viszont nem a lövöldözés, hanem a békés golfozás vonzana inkább, akkor a 2014-es TIGER WOODS PGA TOUR is megjelenik majd, a már megszokott kiváló minőséggel!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-23 11:48:45
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére