Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Walking Dead: Survival Instinct!

1812
Folytatódik a roppant népszerű Walking Dead sorozat. Ezúttal azonban nem a képregények vagy a tévésorozat bővült egy újabb epizóddal, hanem egy, a történet előzményeként is szolgáló játék jelent meg. Kapható üzletünkben ugyanis a mai naptól a Walking Dead: Survival Instinct!

A Walking Dead: Survival Instinct egy igen izgalmas, érdekes videojáték, hiszen a zombis játékok esetében már megszokott trendek ellen megy. A Walking Dead világában jól ismert tény, hogy nem érdemes a fertőzöttek (a "zombik") ellen közvetlen harcokba bocsátkozni, hiszen előbb fogysz majd ki a lövedékeidből, mielőbb akár csak egy kicsit is megfogyatkozna az ellenfelek száma. A Survival Instinct játékmenetében tehát a lopakodás, a csapdák és a helyszín kihasználása legalább annyira fontos lesz, mint a jó célzás - a túlélés pedig csak a Te döntéseiden és ügyességeden múlik majd!


A Walking Dead: Survival Instinct a mai naptól kapható üzletünkben. Előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottak - a játékot a megadott címekre kiküldtük, az ajándék képregénnyel együtt. A készlet erejéig a játékot megvásárlók továbbra is a Walking Dead képregény első kötetét kapják ajándékba a szoftver mellé, így érdemes még most megrendelni azt!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-22 10:53:51
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére