Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Heti összefoglaló: aktuális akciók, megjelenések!

865
Eljött az idő az újabb heti összefoglalónkra, amiben átnézzük, hogy milyen megjelenéseken, akciókon vagyunk túl - és a múltidézés mellett foglalkuznk a jövőbe tekintéssel is, hiszen átnézzük a jövő hét legfontosabb megjelenéseit is!

EZ TÖRTÉNT A HÉTEN:

Több igen izgalmas játékmegjelenésen vagyunk túl: a legkomolyabb mind közül a keddig STACRAFT II: HEART OF THE SWARM volt. A hétfő estét egy hangulatos nyitóbulival kezdtük, ahol igen sok nyereményjáték került kiosztásra, aztán éjféltől kezdődően megvásárolhatóvá, illetve attól a ponttól kezdve megrendelhetővé vált a StarCraft II: Heart of the Swarm. A pörgés ezt követően sem állt le, hiszen megjelent egy napra rá, szerdán Kratos legújabb kalandja, a GOD OF WAR: ASCENSION. Kratos új játéka csak a való világ szerint "újak", a játék története ugyanis korábban játszódik, mint a harmadik epizód, a játékmenetbeli újítások és a pompás grafika miatt azonban semmiféle visszalépésről nincs szó!


Végül, de nem utolsósorban a SNIPER: GHOST WARRIOR 2 futott be üzletünkbe, ami a taktikázós, osonós, pontos célzásra építő játékmenetet kedvelő játékosoknak fog tudni hosszú heteken át tartó kalandozást nyújtani!

Érdemes megemlíteni, hogy Blizzardos akciónk második hete is lezajlott, aminek keretein belül a Diablo III-at és a StarCraft II: Wings of Liberty játékokat vásárolhattátok meg kedvező áron, ajándékokkal.Ennek az akciónak ma vége, de jövő héttől újak követik!

EZ VÁR RÁD A JÖVŐ HÉTEN:

A jövő héten sem maradunk új videojáték-megjelenések nélkül. Két igazán fontos szoftver kerül most a célkeresztbe, ráadásul most mindketten pénteki megjelenéssel bírnak - de egészen más stílusokban indulnak versenybe.
Az első az Epic Games és a People Can Fly új játéka, a GEARS OF WAR: JUDGMENT. A Gears of War trilógia után a Judmgent egészen más tempóval és megközelítéssel rendelkezik, ami friss, egészen új irányt jelenthet a veterán Gears-játékosok és az újoncok számára egyaránt! Persze a kampány és a co-op jellegű móka után itt is vár Rád a kompetitív multiplayer csodás világa!


A másik új megjelenés egy igen híres képregény és tévésorozat világában játszódik: naná, hogy a WALKING DEAD: SURVIVAL INSTINCT-ről beszélünk! A Survival Instinct belsőnézetes lövöldözős játék, ahol megannyi dinamikus küldetés és helyzet vár majd megoldásra - a döntés pedig mindig a Te kezedben van: elindulsz fertőzötteket mészárolni, vagy taktikusabban, lopakodva és menekülve éred el a célod?

Mindkét játékhoz előrendelői ajándékok járnak, amelyekről bővebben olvashatsz az adatlapokon (azért a Gears of War 1 letöltőkódot és a Walking Dead-hez járó Walking Dead képregény-kötetet kiemelnénk!), a játékok részletes leírása mellett!Mindezek mellett több akciónk is beindul majd a jövő héten, ezekről részletesebben olvashatsz majd, amint élesítjük őket!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-16 11:18:24
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére