Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Jövő héten jön a Walking Dead és az új Gears of War!

671
Két izgalmas játékmegjelenés is esedékes lesz a jövő héten. Szerencsére nem riválisai egymásnak, hiszen egyikük a külsőnézetes akciójátékok műfaját gyarapítja (nem is akármilyen módon), másikuk pedig a kalandelemekkel alaposan felturbózott belsőnézetes lövöldék műfajában indul harba. Jön a Gears of War: Judgment és a Walking Dead: Survival Instinct!

JÖVŐ HÉTEN JÖN A GEARS OF WAR: JUDGMENT


A Gears of War az Xbox 360 egyik legnépszerűbb, legnagyobb fedezék-alapú shooter-szériája, ami három nagyszerű epizóddal az elmúlt években alaposan elszórakoztatta rajongóit. Az Epic Games fejlesztői úgy döntöttek, hogy itt az idő arra, hogy alaposabban felrázzák a játéksorozat formuláját, a Judgment című rész pedig nem csak az eredeti Gears idejére tér vissza, de új fejlesztők - a Bulletstormért is felelős People Can Fly - készítik azt. Így a legnagyobb veteránok is újdonságok tömkelegével találkozhatnak majd online és egyedül játszva, a kampány végigjátszása alatt is. A játékhoz különféle előrendelői ajándékok járnak, amik közül kiemelnénk az első Gears of War letöltőkódját is - most tehát egy játék áráért cserébe kettőt kaphatsz! További infókért látogass el a termék aloldalára!


JÖVŐ HÉTEN ÉRKEZIK A WALKING DEAD: SURVIVAL INSTINCT!


A másik fontos megjelenés a jövő hétre - ami egyébként szintén március huszonkettedikén jelenik majd meg, egy napon a Gearssel - az Activision által készített Walking Dead: Survival Instinct. A Walking Dead képregény pár éve a csúcson van: a tévésorozat roppant sikeres, a tavalyi Telltale-játékadaptáció pedig sok helyen az "Év Játéka" címekért versenyzett, jogosan. A Survival Instinct a képregény helyett közvetlenül a tévésorozatra épít, és nem egy színtiszta lövöldözésről lesz szó a játékban, hanem kalandelemekkel, nehéz szituációkkal és érdekes fejtörőkkel alaposan felturbózott játékról lesz szó, ahol mindig Te döntheted majd el, hogy a helyzetnek megfelelően harcra kerüljön-e a sor, vagy jobban megéri-e neked a lopakodás és a menekülés. A Walking Dead világában ugyanis nincsenek szuperhősök: egy komolyabb tűzharc percek alatt több fertőzöttet csalogat a helyszínre, mint ahány lövedéked kéznél van...


A Walking Dead: Survival Instinct fergeteges előrendelői ajándékokkal kapható: ha most előrendeled, az eredeti Walking Dead képregény teljes első kötete is a tiéd lehet. A száznegyvennégy oldalas képregény megfelelő hangulatot teremthet majd a játék számára!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-14 12:33:29
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére