Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Naruto Ultimate Ninja Storm 3!

1380
Folytatódik a márciusi játékdömping, a második nagy megjelenés pedig ezúttal nem más, mint a manga és anime-rajongók által régóta várt Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3! A CyberConnect2 fejlesztői olyan játékot raktak össze, ami nem csak tartalmilag számít pompásnak, de grafikailag és zeneileg is lemossa riválisait és elődeit a pályáról - sőt, néhol még az animénél is jobb élményben lesz részed!

A Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 több, mint nyolcvan játszható karaktert tartalmaz, amelyek közt a leghíresebb karakterek (Naruto, Sasuke, stb) több formája, több verziója is szerepel, ráadásul nemrég kiderült az is, hogy a széria jelenlegi főellenségének számító Uchiha Madara is a játszható karakterek közt szerepel. Az Ultimate Ninja Storm 3 a történet legizgalmasabb csatáját is átélheted a játékban, a csatamezőn pedig te választhatod majd ki azokat a frontokat, ahol harcolni szeretnél - ez határozza majd meg azt is, hogy milyen hősök szemszögéből élheted át ezt a sztorit. És persze a játékban benne van a kötelező többjátékos mód is, ami nem kevés időre köti majd le a legelszántabb Naruto-rajongókat!


A Naruto: Ultimate Ninja Storm 3 a mai naptól kapható üzletünkben, előrendelőinknek pedig már kiküldtük a játékot a megadott címekre. A készlet erejéig még járnak az előrendelői extrák a játék mellé - választható manga, kártyák, pompás Naruto Artbook, extra kosztümöket tartalmazó DLC kódok! Ne habozz hát: az idei év legizgalmasabb anime-alapú játéka érkezett végre meg üzletünk polcaira!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-07 11:37:08
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére