Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Tomb Raider!

1891
Elérkezett a Nagy Nap: a mai naptól kapható üzletünkben a Crystal Dynamics legújabb játéka, ami egy jó pár éve kényszerpihenőre küldött sorozatot kap elő, nem is akármilyen formában. Bizony, a Tomb Raiderről van szó, Lara Croft főszereplésével az elmúlt két évtizedben tucatnyi akció-kalandjáték készült el, a régi formula azonban néhány éve kifulladni látszott. Most megmutatja ez a fejlesztőcsapat, hogy van még erő Larában és a témában, egy teljesen új sztorival!

Az új Tomb Raider teljesen új kezdet a széria történetében, egy új kaland egy új Lara Crofttal, aki a játék kezdetén még nem tapasztalt "kalandorként", hanem szimpla utazóként szenved el egy hajótörést, hogy aztán a misztikus Dragon's Triangle egyik szigetén olyan ellenségek és rejtélyek közé keveredjen, amiből nem lehet hétköznapi emberként kikeveredni! A Tomb Raider nem csak pompás grafikájával és hihetetlen hangulatával hódította meg az őt kipróbáló játékosokat és tesztelőket egyaránt, hanem a folyamatosan új titkokkal bővülő, elegendő extra izgalmat kínáló szigettel, a kifejezetten izgalmas harcokkal is igen nagyot alkotott a fejlesztőcsapat! A játékra pedig már nem is kell tovább várnod: a mai naptól kezdve megvásárolható üzletünkben, ha pedig előrendelted azt, akkor a mai napon várhatók futáraink a játékkal!

TOMB RAIDER MEGRENDELÉS (PS3,360,PC)

Előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottak, a játékok a mai nap folyamán megérkeznek hozzátok! Az előrendelői ajándékok a készlet erejéig most a megjelent szoftverek mellé is járnak - érdemes lesz tehát sietni, ha az extra letölthető tartalmakból szeretnél magadnak is egy-egy példányt!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-05 09:43:22
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére