Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Heti összefoglaló: aktuális akciók, megjelenések!

864
Új rovatunkban előre és hátra is tekintünk, egészen pontosan hét napnyi távolságra. Vagyis: heti összefoglalónk következik, amiben átnézzük, hogy milyen aktuális, friss megjelenések és akciók zajlanak, vagy épp zajlottak nálunk, és a jövő hét legfontosabb várható eseményeiből is csemegézünk egy sort.

EZ TÖRTÉNT A HÉTEN:

Vihar előtti csend, monhatnánk: a kiadók február utolsó napjait valamiért elkerülték az idén - az utolsó két nagy megjelenés a február huszonkettedikei megjelenésekkel bíró Metal Gear Rising és Crysis 3 volt. A lélegzetvételnyi szünetben azért hozzánk futott be pár, korábban elfogyott státuszban lévő szoftver, amelyek máig népszerűnek bizonyulnak, illetve kaphatóvá vált a digitális formában is elérhető Borderlands 2 DLC Pakk is, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra.

A multiplatform újraérkezések közül a három legfontosabbat emelnénk ki. Elsőként itt van a Rayman Origins - a Ubisoft gyönyörű grafikával rendelkező platformjátéka nem a legfrissebb darab, de megjelenése óta egy percet sem öregedett. Ha nem ismered, de kedveled a műfajt, akkor ne habozz, és rendeld meg nyugodtan! Nyugodt, kedves platformerből őrült akciózásba váltunk a GTA IV-el, ami ismét kapható mindkét platformra! A Grand Theft Auto IV azon kevés játékok közé tartozik, amiket talán senkinek nem kell bemutatni. Erőszak, hatalmas szabadság, izgalmas küldetések - mi kell még? Ha sem az ugrándozást, sem a sandbox akciót nem kedveled, akkor itt van a téli hangulatot jéggel búcsúztató NHL 13, PS3 és Xbox 360 konzolokra!


A PlayStation Vita tulajdonosok számára két újraérkezésről tudunk beszámolni. Elsőként itt van a Disgaea 3 Vita verziója, ami az egyik legjobb stratégiai szerepjáték hordozható verziója, és mint ilyen, több száz órányi felhőtlen szórakozás lehetőségét tartalmazza, igen kedvező áron! Maradjunk is a szerepjátékoknál: itt van a Persona 4 Vita is, ami szintén az egyik legjobb PS2-es játék átirata, tűéles látvánnyal, hihetetlen tartalommal!

Az újraérkezések sorát a pécés Civilization 5 Gold zárja. Ha úgy döntesz, hogy elmerülsz ebben a kalandban, akkor készülj arra, hogy minden szabadidődnek lőttek: a CIV 5 ugyanis rabul ejt majd, és nem enged, amíg teljesen mesterévé nem váltál a nagyszerű stratégiai játéknak!

...Egészen holnap estig él még az akciónk, aminek keretein belül a FIFA 13 és a Need for Speed: Most Wanted is kedvező áron vásárolható meg, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt. Ha lemaradtál volna az akció részleteiről, akkor azt most ITT bepótolhatod!

EZ VÁR RÁD A JÖVŐ HÉTEN:

Ha hiányzott az izgalom, az új játék megjelenésének kalandja, amikor a játékosok egymás közt osztják meg az első játékélményeket a különböző fórumokon, vagy épp online, PS3-on vagy 360-on, akkor a jövő hét a mostaninál garantáltan több élményt tartogat majd.

Ha szeretted az egyik legnépszerűbb, a három dimenziós játékok hajnala óta sikeres sorozatot, a Tomb Raider-t, akkor valószínűleg már be van karikázva a naptáradon a jövő hét kedd, vagyis március ötödike. Ezen a napon jelenik ugyanis meg a játék, amire oly sokat kellett várni. A Crystal Dynamics fejlesztői hihetetlenül látványos, mozgalmas, és egészen új stílusú kalandot készítettek - ugye, hogy már alig várod, hogy Lara bőrébe bújva menekülj és vadássz azon a bizonyos szigeten?


Szintén a jövő héten érkezik meg üzletünkbe a Naruto: Ultimate Ninja Storm 3. Korunk egyik legnépszerűbb mangája, a Naruto, világszerte rajongók millióit tartja folyamatos izgalomban: nem véletlen hát, hogy hazánkban is igen sokan lesznek kíváncsiak a legújabb videojátékra is. Ami tartalmilag elképesztően merész: több, mint nyolcvan játszható karakter, online mód, a sztori legizgalmasabb háborújának feldolgozása, mindez pedig olyan grafika mellett, hogy szinte úgy érzed majd, hogy az animével játszol, nem egy videojátékkal!

...végül, de nem utolsósorban érdemes lesz más dolgokra is készülni a jövő héten, hiszen a legújabb Blizzard-játék, a StarCraft II: Heart of the Swarm megérkezésének közeledtével úgy döntöttünk, hogy ismét Blizzard-akcióval lepünk meg mindenkit. Részleteket hétfőn olvashatsz erről!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-03-02 12:53:08
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére