Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Jövő héten jön a Tomb Raider!

1303
Előrendelted már a Crystal Dynamics legújabb játékát, a Tomb Raider sorozatot teljesen új utakra evező, alcím nélküli Tomb Raidert? Ha igen, akkor biztosan tudod, hogy a várakozásnak már mindjárt vége van, hiszen március ötödikén jelenik meg Lara Croft legújabb kalandja. A játék egy "reboot", ami nagyjából azt jelenti, hogy egy teljesen új eredet-történetet ad Larának, aki a kaland kezdetén még semmiféle kincsvadász, vagy harcos élettapasztalattal nem rendelkezik. Egy hajótörés azonban mindent megváltoztat Lara életében...

A Tomb Raider Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra és PC-re egyaránt megjelenik a jövő héten, a három verzióban pedig közös pont a döbbenetesen jó minőségű grafika, és a magas fordulatszámon pörgő akció. A fejlesztők hosszú éveket töltöttek el azzal, hogy megfelelő hangulatot, emlékezetes jeleneteket készítsenek el számunkra - nem is lesz más dolgod hátra a játék elindítását követően, mint élvezni ezt a fergeteges kalandot, és szurkolni Lara túléléséért. A játék persze továbbra is megőrzi a Tomb Raiderre jellemző hangulatot, a rejtélyeket, az elrejtett extrákat, az ugrándozást és a lövöldözősét - ez utóbbira pedig az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt fektettek.


Márciusban vége a várakozásnak. A Tomb Raider maximálisan kifacsar mindent a jelenlegi generációs konzolokból, az eredmény pedig magáért beszél. Ha még nem rendelted elő a játékot valamelyik verzióban, akkor még egy ideig megteheted azt - előrendelőink pedig igen nagyszerű extrákat is kapnak tőlünk ajándékba! (Fémdoboz, poszter, póló, ajándék letölthető tartalom!). További infókat a játék aloldalalán, vagy az adatlapokon találhatsz!

TOMB RAIDER 2013 MEGRENDELÉS (PS3,360, PC)


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-02-26 17:52:59
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére