Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Metal Gear Rising!

1554
Jó pár év eltelt már az utolsó asztali Metal Gear Solid játék megjelenése óta. Miközben Hideo Kojima, és csapata lelkesen dolgozik az ötödik Metal Gear Solid epizódon, eközben egy igen régóta készülő másik project is végre beért a mai nappal. A Metal Gear Rising: Revengeance-ről van szó, ami szakít a korábbi hagyományokkal, és akciójátékként lép be a ringbe. De még milyen akciójátékkén!

Megérkezett üzletünkbe, mától kapható a Metal Gear Rising: Revengeance. A Rising fejlesztéséért az a Platinum Games volt felelős, akik a jelenlegi konzolokra elérhető legjobb japán bunyós/lövöldözős játékokról híresültek el - ilyen például a Bayonetta vagy éppen a Vanquish. A Metal Gear Rising főhőse nem más, mint Raiden, aki megfelelő kezekben a szamurájkardja feletti tökéletes uralomról tesz tanubizonyságot - míg Te is eljutsz a legnagyobb kardmesterek szintjére, addig igen sok gyakorlásra és kitartó tréningre lesz szükséged.


A Metal Gear Rising összetett játékmenettel bír, ami hosszú hetekre lekötheti a műfaj rajongóit - ezen felül pedig őrült átvezető animációk, hihetetlenül látványos főellenség-harcok és átvezetők, és persze villámgyors, 60fps-el futó játékmenet vár Rád. Ha még mindig nem győzött meg a játék, akkor talán megteszi azt a Hideo Kojima (a Metal Gear széria atyja és rendezője) által összerakott MG:Rising trailer:Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-02-20 14:29:10
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére