Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Jövő héten jön a Metal Gear Rising és a Crysis 3!

791
Egy lélegzetvételnyi szünetet követően tovább folytatódik a februári játékdömping! Jövő héten két igen komoly megjelenésről számolhatunk be: az akciójátékok és a belsőnézetes lövöldözős játékok kedvelői egyaránt nagyszerű csemegének nézhetnek elébe.

Balra Raiden, az MGR főhőse, míg jobbra Prophet, a Crysis 3 bosszúállója

Február huszonkettedikén, pénteken jelenik majd meg mindkét érintett játék - kezdjük tehát betűrend szerint. A Crytek Studios legújabb játéka, a Crysis 3 egy igen egyedi, sci-fi hangulattal megáldott FPS játék, amiben egy lerobbant, háború sújtotta New York szolgáltatja majd a játszóteret az idegen invázióval szemben. A Crysis 3 világában nem csupán a megannyi speciális eszköz és a hipermodern harci ruha az, ami különleges izgalmakat kínál, hanem a gyönyörű, az Xbox 360 és a PlayStation 3 képességeit maximálisan kihasználó látványvilág is. Természetesen nem marad majd ki a többjátékos mód sem - az előd tapasztalatait felhasználva alaposan továbbfejlesztett multiplayer vár majd mindenkire ebben a részben.


Ha az FPS játékok helyett valami egészen más stílusra vágysz, akkor sem kell aggódni, hiszen egy sokak által várt hack'n'slash játék is megjelenik szintén ezen a napon: ez a Metal Gear Rising: Revengeance. A Bayonetta és a Vanquish fejlesztője, a Platinum Games az első olyan "külsős" fejlesztő lett, amely a Metal Gear Solid univerzumában készíthet játékot, persze szigorúan a legendás Hideo Kojima közreműködése mellett. A Metal Gear Rising pörgős kaszabolást, hihetetlen mélységű játékmenetet, rengeteg leszakadó kiborg-testrészt és persze a szokásos őrült hangulatot kínálja - és már csak egy hetet kell várni rá!


Ha ismered a műfajt és a fejlesztőket, akkor már tudod, hogy ez a játék nem egy két délutános kaland lesz: ha igazán a mesterévé szeretnél válni Raiden pengéinek, és tényleg a legjobb értékeléseket szeretnéd majd elérni a fejezetekben, akkor több hét gyakorlásra lesz szükséged. Megéri majd így tenni: a játékmenet egyre gyorsabb, egyre kifinomultabb, egyre élvezetesebb lesz, ahogy Te is egyre ügyesebbé válsz, hogy le tudd majd gyűrni a magasabb nehézségi fokozat kihívásait.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-02-14 12:36:10
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére