Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Indul a Bioshock Infinite előrendelői játék, az Industrial Revolution!

1857
Elindult a Bioshock Infinite egyedi előrendelői játéka, a Bioshock Infinite: Industrial Revolution! A játék lényege a következő: ha előrendelsz nálunk a Bioshock Infinite bármely verziójára, akkor egy kódot kapsz, amivel hozzáférhetsz egy flash-alapú, a böngésződön játszható logikai játékra. A játék végigjátszásával, illetve a feladatok teljesítésével olyan extrákat érhetsz majd el, amelyeket a Bioshock Infinite megjelenésekor a játékodban aktiválhatsz majd! Bár az Infinite megjelenése még több, mint egy hónap távolságra van a jelenlegi dátumtól, az Industrial Revolution segítségével nem csak a várakozás fájdalmait enyhítheted, de extrákhoz is hozzájuthatsz!Fussunk hát át az aktiválással kapcsolatos tudnivalókon!
  • Első lépésként látogasd meg email-postaládádat (azt, amivel előrendelted nálunk a Bioshock Infinite valamelyik változatát!). Hétfő délutánig kapnod kell egy 4*4 karakterből álló Industrial Revolution aktiváló-kódot - amennyiben ez nem történik meg, úgy keress fel minket emailben a rendelési adataiddal a konzolok@konzolokszervize.hu emailcímen!
  • Ezt követően meg kell nyitnod a www.finkmanufacturing.com oldalt, itt pedig egy gyors regisztrációt követően (amiben meg kell erősítened az email-címedet az oldaltól kapott regisztrációs levél linkjét követve) meg kell adnod ezen az oldalon a 4*4-es kódodat, amit kaptál.
  • Fontos: ezt követően ki kell választanod, hogy milyen platformra rendelted elő a játékot, ezt a későbbiekben nem tudod megváltoztatni. Erre az információra azért van szükség, hogy a játékban megnyert extrákat a PS3-as játékosok PS3-as letöltőkódok formájában kapják meg, a PC-sek pc-sként, a 360-asok pedig 360-as kódként! Figyelj tehát arra, hogy azt a platformot jelöld be, amire megrendelted a Bioshock Infinite szoftvert.
  • Az elnyert jutalmak kódját emailben kapod majd meg! Kellemes játékot, jó szórakozást kívánunk!

Ha pedig kíváncsi vagy az összes elérhető infóra a Bioshock Infinite-el kapcsolatban, akkor látogass el az adatlapjainkra, vagy a Bioshock Infinite oldalunkra. Március végén indul az égi kaland - addig még van idő felkészülni, akár a korábbi Bioshock játékok végigjátszásával!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-02-08 17:47:09
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére