Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Call of Duty akció: kihagyhatatlan játékok, kedvező áron!

2507
Szeretnél egy izgalmas, minőségi lövöldözős játékkal játszani, de nem tudsz dönteni a piacon lévő rengeteg játék közül? Akkor ne keress tovább: most induló akciónk segítségével kedvező áron juthatsz hozzá a Call of Duty sorozat jelenlegi generációs részeihez. Ezek a játékok remekül tartják minőségüket az évek múlásával is, a legújabb részek pedig továbbra is bárkinek képesek meglepetést okozni - így minden 18 éven felüli játékosnak nyugodt szívvel tudjuk ajánlani őket! Lássuk, mely játékok kapható kedvezőbb áron!

CALL OF DUTY: BLACK OPS SZÉRIA ÉS CALL OF DUTY: WORLD AT WAR SZOFTVEREK:
 
Kezdjük az akciós termékek sorát a legfrissebb darabbal, a tavalyi ősz legnagyobb sikerjátékával. Bizony, a Call Of Duty: Black Ops 2-ről van szó, ami a korábbi hagyományokkal szakítva ötletes módon keveri a múltban és a jövőben játszódó küldetéseket. A múltbéli kalandokat az első Black Opsból ismerős technológiákkal, a jövőben játszódókat pedig drónokkal és ultramodern kütyükkel felszerelve élheted majd át - és akkor az egész évre elegendő multiplayer szórakozásról még nem is beszéltünk! A Black Ops 2 tökéletes választás, ha modern, látványos, és nem utolsósorban hosszan tartó kalandra vágysz!

Megrendelés: PlayStation 3-ra / Xbox 360-ra / PC-re
Ár: 9990 forint (Xbox 360, PS3), 7990 forint (PC)


CALL OF DUTY: BLACK OPS CALL OF DUTY: WORLD AT WAR
Ha azonban szeretnél időrendi sorrendben játszani a Call of Duty: Black Ops játékokkal, akkor az első rész is kedvező áron kapható pécére és Xbox 360-ra egyaránt. A Black Ops még nem merészkedett a jövőbe, így a hidegháború legforróbb helyzeteit feldolgozó játékban igazi hangulatbombát kapsz majd a múlt század fegyvereivel és hangulatával!

Megrendelés: Xbox 360-ra / PC-re
Ár: 5990 forint (Xbox 360), 4990 forint (PC)
Ha pedig igazi nosztalgia-bombára vágysz, egyenesen a Második Világháború kegyetlen konfliktusait feldolgozó játékok közül, akkor akciós, 4490 forintos áron rendelheted meg tőlünk a Call of Duty: World at War című részt, amit szintén a Treyarch fejlesztőcsapata készített, és egyben az utolsó ilyen témájú játék a Call of Duty széria történetében. A játék megrendelhető Xbox 360-ra, igen kedvező áron!

Megrendelés: Xbox 360-ra
Ár: 4490 forint

CALL OF DUTY: MODERN WARFARE SZÉRIA
 
Nincs valamire való Call of Duty-akció a széria legnagyobb eladásokkal büszkélkedő és legforradalmibb részei nélkül. A Call of Duty a negyedik, Modern Warfare című résszel bizonyította be azt, hogy képes a legjobbat nyújtani a műfajban, újításai és eseménydús kampánya pedig mai napig követendő mércének és alapnak számít az összes rivális számára. Ha nem játszottál az első Modern Warfare-rel, akkor épp itt az ideje annak, hogy pótold ezt a hiányosságot! Mindezt most kedvező áron teheted meg!

Megrendelés: PlayStation 3-ra
Ár: 4490 forint


CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2
CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 3
Természetesen a hatalmas sikerek és a tízmilliónál is magasabb eladások után az Infinity Ward fejlesztőcsapata nem tétlenkedett. A Call of Duty: Modern Warfare még magasabbra emelte a képzeletbeli lécet, és máig izgalmas, egyedi kalanddal várt mindenkit a folytatásban. A Modern Warfare 2-t egyjátékos és multis részei miatt is máig érdemes lehet megvásárolni!

Megrendelés: Xbox 360-ra / PlayStation 3-ra / PC-re
Ár: 5490 (Xbox 360, PS3), 4490 forint (PC)
Végezetül akciónkat a 2011-es résszel, a Call of Duty: Modern Warfare 3-al zárjuk. A fejlesztők jelentős része lecserélődött ennek a résznek a fejlesztésekor, így érdemes egy más hangulatú, az elődökhöz képest valamelyest eltérő játékot várni ettől a résztől - a minőség természetesen azért itt is megvan. A Modern Warfare 3 most kedvező áron kapható Xbox 360-ra!

Megrendelés: Xbox 360-ra / PS3-ra / PC-re
Ár: 7990 forint (360,PS3), 6490 forint (PC)Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-02-06 11:03:30
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére