Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Ismét raktáron, kapható a Grand Theft Auto 5!

13226
FRISS: Megérkezett a második rakomány a GTA 5 példányokból - lehet jönni a félretett, megrendelt példányokért, illetve ismét megvásárolható a játék üzletünkben! A mai napon 19 óráig vagyunk nyitva, hogy mindenki át tudja kényelmesen venni a szoftvereket!


Elérkezett az idő: megjelent végre a GTA 5 Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra! Előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottak, a játékot kiküldtük a megadott címekre. Mától kezdve személyesen is átveheted az előrendelt példányodat!

A Grand Theft Auto 5 Los Santos területét teljesen szabadon bejárhatod majd: készülj azonban az elődöknél jóval változatosabb helyszínekre! A szigorúan vett város mellett a Grand Theft Auto V tartalmaz majd egy hatalmas erdős, hegyes zónát, és egy tavat, amiben szabadon úszkálhatsz majd! A játék nagyobb, mint az eddigi csúcstartó, a Red Dead Redemption!

A Grand Theft Auto V (GTA 5) szakít az eddigi hagyományokkal, és egyből három főszereplő segítségével meséli majd el fő történetét. Három teljesen eltérő gondolkodásmód áll majd össze, természetesen nem másért, mint a meggazdagodásért, mindegy hogy milyen áron! A következményekkel pedig majd Te, a játékos számolhatsz majd, ahogy egyre komolyabb veszélyek várnak rád a Grand Theft Auto V hatalmas világában!


Metacritic 98% - Xbox 360 | 97% - PS3
A GTA5 megvásárlásakor  ajándék ingame tartalmakat és egy GTA 5-ös posztert kapsz ajándékba!
GTA 5 Xbox 360 GRAND THEFT AUTO 5 MEGRENDELÉS
GTA 5 PS3 GRAND THEFT AUTO 5 MEGRENDELÉS

Grand Theft Auto 5 dobozkép

Grand Theft Auto 5 gameplay 1 Grand Theft Auto 5 gameplay 2

További információk: GTA 5 Aloldal - Hírek, infók, érdekességek

Friss: Befutott az első gameplay-trailer is a játékból: nem csalás, nem ámítás, a Grand Theft Auto 5-el játszva valóban ez a látvány vár majd Rád! A videó a fejlesztők elmondása szerint a PlayStation 3-as változatból készült, de a két konzolon nagyjából ugyanaz a látványvilág fogad majd, maximum apró különbségek adódhatnak. A videót ne hagyd ki, mert döbbenetes dolgokat mutat:


Friss:
A játékhoz ajándék DLC is jár ami az ATOMIC BLIMP nevű léghajót teszi irányíthatóvá. Fedezd fel Los Santos helyszíneit a legkényelmesebb módon: az egekből!

GTA 5 előrendelői ajándék

TUDNIVALÓK A JÁTÉK TELEPÍTÉSÉVEL KAPCSOLATBAN:

A Rockstar Games fejlesztői már jóval a megjelenés előtt bejelentették a Grand Theft Auto V (GTA 5) telepítésével kapcsolatos tudnivalókat. A játék PlayStation 3-on egyetlen Blu-Ray lemezen foglal majd helyet, Xbox 360-on azonban egészen más a helyzet: ott két DVD-n érkezik majd meg a játék. Az első DVD egy kötelező telepítést foglal majd magában, ami 8gb-os szabad helyet igényel: ezek után a konkrét játék már a második lemez használatával történik majd. Az első lemez telepítését követően megkötések nélkül játszhatsz majd a Grand Theft Auto V-tel, akár online akár offline! (A kötelező 8gb-os telepítés a PlayStation 3-as és az Xbox 360-as verzióra egyaránt vonatkozik!)

A LEGFRISSEBB INFÓK A JÁTÉKRÓL:
A hivatalos bejelentést követően végre megtörte a csendet a Rockstar Games csapata, és egy rakás új információt tudhattunk meg a készülő Grand Theft Auto V-ből! A GTA 5-ben a San Andreas egyik meghatározó eleme, a karakterfejlesztés is visszatér, méghozzá nem is akármilyen formában. Mindhárom főszereplő rá jellemző specialitásokkal bír, amelyek magasabb szintre fejleszthetőek! A GTA 5 többszereplős jellege igen izgalmas lesz: szinte bármikor egy gombnyomással válthatunk a három játszható karakter között - így pofonegyszerűen tudunk majd egyszerre három különböző ponton ügyködni valami izgalmasat! Érdemes belegondolni, hogy micsoda lehetőségek nyílnak meg ezzel az opcióval!

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy a GTA 5 gépigénye mennyire lesz magas az esetleges PC-s verzióban - sajnos azonban erről jelenleg nulla információval szolgálhatunk. Miért? Mert a Rockstar hivatalos álláspontja szerint a GTA 5 PC-s verziója nincs bejelentve, a játék pedig csak és kizárólag Xbox 360-ra és PS3-ra készül.

GTA 5 gameplay 1 GTA 5 gameplay 2

A Grand Theft Auto V (GTA 5) igen alapos fejlesztésen esett át, már ami a játékmenetet illeti: a hatalmas bejárható területen érdemes lesz komolyabban körbenézned, hiszen ismét megannyi felfedezhető és begyűjthető extra, pompás látkép vagy valami egyéb izgalmas dolog vár majd Rád - ha pedig éppen egy bunyóban vagy tűzharcban találnád magad, akkor igen komoly minőségű harcokat is átélhetsz, amelyek jóval komolyabban lettek megoldva, mint korábban bármikor!

A GTA 5-ben persze ismét központi elemet képvisel majd a pénz. A Grand Theft Auto V világában nincs az a pénz, amit ne tudnál elkölteni a különböző cuccokra, fegyverekre, autókra, tuningokra, fejlesztésekre, hogy a házakról és vállalkozásokról ne is beszéljünk. Hogyan fogsz pénzt szerezni? Leginkább jól kitervelt bankrablásokkal: a GTA 5-ben minden eddiginél jobban őrzött komplexumokat kell majd szépen felderíteni, majd egy jól végrehajtott akcióval szépen kipucolni. Minél nagyobb a rizikó, annál nagyobb jutalom várja majd a főszereplőket, és ezzel együtt Téged!
GTA 5 főszereplők


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-01-31 17:34:23
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére