Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent, kapható az Injustice: Gods Among Us!

4069

MEGJELENT AZ INJUSTICE: GODS AMONG US!

  Megjelent végre az Injustice: Gods Among Us! A Mortal Kombat játékok fejlesztői nem kevés időt töltöttek el a játék elkészítésével: céljuk az volt, hogy szórakoztató, látványos, lendületes verekedős játék kerüljön majd a vásárlók kezébe. Az eddigiek alapján nagyon úgy néz ki, hogy sikerrel jártak, az Injustice: Gods Among Us ugyanis 2013 legizgalmasabb bunyós játékának igérkezik! Lássuk a fontos infókat a játék tulajdonságaival és az általunk kínált extrákkal kapcsolatban!

Minden megvásárolt játék mellé AJÁNDÉK PÓLÓT adunk!

Fontos tudnivalók a játékról:
  • 24 játszható karakter: Az Injustice két tucat karaktert tartalmaz induláskor, amihez később DLC formájában még további négy harcos biztosan csatlakozik majd. Játszható lesz Batman, Joker, Superman, vagy épp Lex Luthor is! A teljes karakterválasztékot lásd lentebb!
  • 15 interaktív aréna: A játék minimum tizenöt helyszínt tartalmaz, amelyek nem csak a látvány céljából vannak a szemed előtt, hanem a rajtuk lévő objektumok (autók, kapcsolók, falak, stb) a harcban is szerepet kapnak! Használd ki a pályák adottságait!
  • Tartalmas sztori, hosszan tartó online multi: Az Injustice: Gods Among Us nem csupán érdekes, videókkal bőségesen megszórt sztorija miatt lesz érdekes, hanem a hosszú hónapokon át szórakoztató online multiplayer miatt is!

A játék már kapható üzletünkben!
 A JÁTSZHATÓ KARAKTEREK LISTÁJA: 
          
A játékban jelenleg 24 ismert karakter található meg, amikhez a későbbiekben még újabb DLC karakterek fognak csatlakozni. A tervezéskor a fejlesztők igyekeztek több szempontot is figyelembe venni a karakterek megalkotásakor: fontos volt, hogy minden karakter képes legyen harcban legyőzni ellenfelét, így a támadások kiegyensúlyozása elsődleges factor volt. Ráadásul a játékban nem csupán a hősök, hanem a gonoszok is választhatók lesznek. 

A választható karakterek, betűrendben: Aquaman, Ares, Bane, Batman, Black Adam, Catwoman, Cyborg, Deathstroke, Doomsday, Flash, Green Arrow, Green Lantern, Harley Quinn, Hawkgirl, Joker, Killer Frost, Lex Luthor, Nightwing, Raven, Shazam, Sinestro, Solomon Grundy, Superman, és Wonder Woman.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-01-27 23:29:30
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére