Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Electronic Arts Akció: csúcsjátékok kedvező áron!

3449
Eljött az ideje annak, hogy egy újabb Electronic Arts-akcióval indítsuk be a májusi kalandjainkat. Ezúttal ráadásul nem is mentünk messzire: kedvezőbb áron kaphatod meg az EA szinte teljes 2013-as játékkínálatát. Középpontban a legfrissebb szoftverek! Két héten keresztül, egészen május tizenkilencedikéig kedvező áron kaphatók a lentebb látható termékek: itt van tehát az ideális alkalom arra, hogy megvásárold őket, ha korábban valamilyen oknál fogva kimaradtak volna!

Kezdjük az akciós multiplatform címekkel, amelyek nem csupán Xbox 360-ra vagy PlayStation 3-ra, de PC-re is csökkentett áron kaphatók a következő két hétben.

Itt van egyből a Dead Space 3, amely egy igen komoly akció-horror játék lett, és egyben 2013 egyik leglátványosabb darabja is. Ha szereted a sötétebb hangulatú játékokat, és nem ijedsz meg a saját árnyékodtól, akkor ezt a játékot Neked találták ki - de vigyázat, tényleg erős idegzetre lesz szükség a végigjátszáshoz!

A másik érintett termék nem más, mint a tavasz egyik legnagyobb slágerjátéka, a Crysis 3. A népszerű Crysis sorozat legújabb darabja ismét megmutatja, hogy hogyan kell döbbenetesen szép látványvilágot produkálni, pörgős és lendületes akció mellett! Ha pedig befejezeted a végigjátszást, akkor vár a Crysis 3 online multiplayere is!


Folytassuk akciónkat az Xbox 360/PlayStation 3 párosra kedvező áron kínált játékokkal. Itt van egyből az Army of Two: Devil's Cartel is. Az új Army of Two játék folytatja az elődei által kialakított szokásokat, tehát ezt a játékot is érdemes cooperatív játékmódban végigjátszani, ismerősökkel, akkor mutatja ugyanis legjobb formáját! A játék persze szórakoztató egyedül is, a jól működő mesterséges intelligenciának,a sok-sok robbanásra építő lövöldözésnek és a látványos grafikának köszönhetően! Végül, de nem utolsósorban itt van még a friss Tiger Woods játék, a TIGER WOODS PGA TOUR 14. A golfjátékok kedvelői örömmel vághatnak bele a legfrissebb epizódba, ami igen jól próbálja meg visszaadni a különleges, egyedi hangulatú sportág minden apró részletét, elemét. Az akció május tizenkilencedikéig tart!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-01-25 03:31:24
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére