Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Közlemény: Mostantól olcsóbban veheted meg a premier játékokat!

2242
Mint tudjátok, mindig azon dolgozunk, hogy a legjobb áron juthassatok hozzá a legújabb játékokhoz már a megjelenés napján, a magas szintű szolgáltatások mellett amely kényelmessé és egyszerűvé teszi a vásárlást nálunk.

Az új évre többek közt egy olyan meglepetéssel készültünk számotokra, amivel tovább spórólhattok minden előrendelhető játékunk vásárlásánál. Fura módon, ehhez úgy kellett döntenünk, hogy megszüntetjük az ingyenes házhozszállítást előrendelhető játékok esetén, és azt levonjuk a termékek árából.Ez azt jelenti, hogy ezt követően minden előrendelhető játékunk olcsóbb lesz, így aki úgy dönt, hogy személyesen veszi át a játékot üzletünkben, annak nem kell kifizetnie a szállítás költségét - és kedvezőbb áron juthat hozzá a legújabb játékokhoz. Aki pedig továbbra is házhozszállítást választja, az pontosan annyit fizet majd, mint eddig.

Azok az előrendelők, akik még az ingyenes házhozszállítás opciójával (2012.01.20 előtt) rendelték elő az egyes szoftvereket, azok továbbra is így kapják meg a játékot, a rendeléskor megadott árakon - adott esetben azonban arra is lehetőséget biztosítunk, hogy mégis a személyes átvételt választva vegyék ők is át a szoftvert, a kedvezőbb áron.*

Egy híres szólásal élve: a kecske is jóllakott, de a káposzta is megaradt. Reméljük elnyeri tetszéseteket új rendszerünk, aminek célja hogy még jobban járjatok!

*Ezzel kapcsolatban előzetes egyeztetésre van szükség, a konzolok@konzolokszervize.hu címen kell megkeresni bennünket, mi pedig az érintett szoftver típusa alapján bíráljuk el a kedvezmény mértékét. Mindez ajánlattételnek nem minősül!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-01-21 19:11:37
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére