Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a DmC: Devil May Cry!

836
Megérkezett üzletünkbe a legújabb hack'n'slash kaland, a DmC: Devil May Cry. A Ninja Theory és a Capcom közreműködésében egy teljesen új kalandot ismerhetsz majd meg, új világgal, új ellenfelekkel, és egy teljesen új Dantéval. A változtatások mellett azonban maradtak dolgok, amelyek továbbra is jellemzőek az új DMC-re: a játék középpontjában továbbra is a harc áll, méghozzá hét nehézségi fokozattal, a megjelenés után ingyenes DLC-ként érkező Bloody Palace játékmóddal, és temérdek extra kihívással! A Ninja Theory fejlesztői híresek arról, hogy egyedi hangulatot és érdekes helyszíneket képesek a képernyőre varázsolni, ez alól pedig a DmC sem képez kivételt: ha ezt a játékot választod, akkor egy fergeteges kalandban lesz majd részed!

A játék a mai naptól kapható üzletünkben, illetve megrendelhető az interneten keresztül, a lenti linkre kattintva. Ha szeretnél még többet olvasni a játékról, akkor érdemes átnézni a termékek adatlapjait, ahol összegyűjtöttük a megjelenés előtt elérhető összes információt. Ha pedig a sok olvasás és videó-nézés helyett inkább az akció érdekel, akkor töltsd le a játék demóját Xbox 360-on vagy PlayStation 3-on: így remek kóstolót kaphatsz a végleges játékból. Persze ne feledd: a legjobb fegyverek a demóban még nem kaptak helyet, így a teljes verzió is tartogat majd meglepetéseket!

DMC MEGRENDELÉS (XBOX 360, PS3)

(A termék a mai napon hat óráig, illetve holnaptól átvehető üzletünkben, az előrendelt példányokat a holnapi nap folyamán szállítják ki futáraink - az intenzív havazás miatt azonban elképzelhető némi késés az ország egyes régióiban!)


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-01-14 17:36:09
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére