Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Előrendelhető a Bioshock Infinite, három kiadásban!

692
Idén megannyi izgalmas kaland közül választhatunk, hiszen rengeteg kiadó és fejlesztő döntött úgy, hogy 2013 elejére időzítik inkább a soron következő kalandjukat a tavalyi őszi szezon helyett. Az Irrational Games fejlesztése már hosszú évek óta készül, és már csak másfél hónap választ el minket attól, hogy ismét elmerüljünk egy új Bioshock-játék világában! A Bioshock Infinite a mélyvízi kalandokat egy Égi Városra, Columbiára cseréli - a bizarr motívumok, az előitéletek és az érdekes történet garantálja majd, hogy ahogy az első Bioshockot, úgy ezt sem fogod egyhamar elfelejteni.
A Bioshock Infinite ráadásul nem is egy, de rögtön három kiadásban kerül majd üzletünk polcaira. Az első, hagyományos kiadás tartalmazza a lényeget, magát az alapjátékot - ha pedig ennél is többre vágysz, akkor több lehetőséged is lesz. A Premium Edition névre keresztelt verzió artbookot, figurát, extra letölthető tartalmakat és kulcstartót is tartalmaz - a gyűjtőknek tehát érdemes lesz szemeznie egy kicsit ezzel a verzióval. Ha pedig maximalista vagy, akkor előrendelheted a Songbird Editiont. Ebben a fő látványosság a korábbi "Big Daddy" figurájának Infinite-es tesója, Songbird, aki egy igen méretes figurával képviseli magát a csomagban. Az igen rendhagyó extrán kívül pedig a Premium kiadás teljes tartalma megtalálható ebben a verzióban is - így aztán tényleg semmiről nem maradsz majd le!

A Bioshock Infinite február huszonhatodikán jelenik majd meg, a normál változatot előrendelő játékosok pedig ingyenes házhozszállítást kapnak tőlünk ajándékba! Ha pedig szeretnél többet megtudni a játékról, vagy megrendelnéd azt, akkor látogass el a termék adatlapjára, a lenti linkre kattintva!
Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-01-14 17:00:10
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére