Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Jövő héten érkezik a DmC: Devil May Cry!

1613
Már csak egy hét van hátra az új Devil May Cry játék megjelenéséig. Az új, szimplán csak DmC névre hallgató rész leleplezésekor hatalmas vihart kavart a rajongók körében, hogy a régi fehér hajjal bíró, enyhén cinikus, enyhén öntelt Dante karakterét és az eddig ismert sztorit most félretették, és az új fejlesztőcsapat egy új univerzumot hozott létre. Ebben az új világban a téma hasonló, a Démonok megint nem bírnak magukkal - a választ pedig ismét egy különcködő hős, Dante hozza majd el. Ez a Dante azonban nem az a Dante, ami a korábbi részekben főszerepelt. A Devil May Cry egyfajta reboot, egy új világ, új kalandokkal, új ellenfelekkel - és legfőképpen új harcrendszerrel.

A DmC több nehézségi fokkal várja a kezdőket és a profikat egyaránt, a harcokban pedig új fegyverek, Angyali és Démoni eszközök és látványos kombók várnak arra, hogy használd őket az ellenfelek folyamatosan özönlő serege ellen.

Az új Devil May Cry a Heavenly Sword és az Enslaved fejlesztőjének, a Ninja Theory-nak műhelyében készült, a harc minőségét pedig az eredeti japán rendezők és designerek tanácsai és felügyelete garantálja. Az új DmC más, mint amire sokan számítottak, de mégis egy minőségi, izgalmas szórakozás lesz - az előrendelőink pedig arany fegyvereket és ingyenes házhozszállítást is ajándékba kapnak! A megjelenés után pedig újabb ajándék vár Rád, a Vergil's Downfall formájában, amiben Dante testvére, Vergil irányítását veheted át teljesen új küldetésekben! Ha szeretnél még többet megtudni erről az igen izgalmasnak igérkező játékból, akkor látogass el aloldalunkra, vagy a játékok adatlapjára! Megjelenés: január tizenötödikén!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2013-01-09 02:19:20
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére