Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Gépvásárlási akció: Vásárolj akciós árú szoftvert új konzolod mellé!

734
Új konzol vásárlásakor gyakran kisebb-nagyobb súlyként nyomaszthat az, ha még nem döntöttél a gép mellé valamilyen játék vásárlása mellett. Bár egyre több csomagot kínálunk, amelyben a konzolhoz jár néhány extra játék is, azért a plusz lehetőségek még soha nem ártottak senkinek egy új konzol vásárlásakor, így újabb akcióval jelentkezünk!

Az akció lényege roppant egyszerű: ha új Xbox 360 konzolt pakolsz be a kosárba (akár személyesen, akár internetes megrendelés útján), akkor lehetőséged van az alábbi négy termék valamelyikét igen kedvező áron megvásárolni. Ez az ajánlat szigorúan csak az új konzol vásárlásával egyidejűleg érvényesíthető, tehát külön termékként nem áll módunkban kiadni a termékeket. Az autóversenyzés rajongói választhatnak olcsón Forza Motorsport 4 Essential illetve F1 Race Stars szoftverek közül, míg a belsőnézetes lövöldözős játékok kedvelői a  Crysis 2-t választhatják majd. Jó szórakozást és kellemes vásárlást kívánunk!

(Az akcióban érintett termékeket elérheted közvetlenül a névre rákeresve, vagy a lenti bannerek valamelyikére kattintva.)Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-12-18 16:54:58
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére