Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Karácsonyi Akciónk: Extrém leárazások a hétre!

1246
Elérkezett a Karácsony előtti utolsó hét , a nagy vásárlási hajrát pedig ezúttal egy igen izgalmas akcióval is szeretnénk megtámogatni. Az elkövetkező napokban, illetve a készlet erejéig igen kedvező áron kaphatod meg a lentebb felsorolt termékek bármelyikét, és nem akármilyen szoftverekről van ám szó! Lássuk, hogy pontosan mely játékok érintettek a legújabb akciónkban!


MOZGÁSÉRZÉKELŐS KALANDOK: FABLE JOURNEY, EYEPET, SORCERY

Kezdjük az akciót egy exkluzív szoftverrel - ez pedig nem más, mint az Xbox 360-as Kinect szoftver, a FABLE: THE JOURNEY. A varázslatos utazás során Te leszel a kontroller, tehát különböző kézmozdulatokkal és az ezek által előidézett varázslatokkal kell megvédened kicsiny csapatodat a különféle szörnyek egész hordáival szemben. A Fable: Journey az egyik legjobb Kinect-szoftvernek számít - tökéletes lehet tehát akár ajándékba, akár saját szórakozásra.

Ha már a mozgásérzékeléssel kezdtük az akciós termékek bemutatását, akkor maradjunk is meg annál. A PlayStation 3-as EYEPET AND FRIENDS roppant izgalmas szoftver, ami kihasználja a PlayStation Eye kamerát és a PlayStation Move kiegészítőt egyaránt: a főleg fiatalabbaknak szóló játékban kisállatok tucatjait nevelhetitek majd fel, illetve trükköket, hasznos képességeket taníthattok nekik. Otthoni háziállat híján sok fiatalabb gyermek nem élheti át ezeket az örömöket, amit az Eyepet a maga játékos módján próbál meg helyettesíteni - éppen ezért ideális ajándék lehet idén Karácsonykor. A komolyabb PlayStation Move-szoftverek listáját gyarapítja a SORCERY is, amely az egyik legösszetettebb PS Move-játék: valódi ügyességre, kitartásra, és jó reflexekre lesz szükség, ha végig akarod majd játszani a játékot - és mozgásnak sem utolsó, hiszen végig a PS Move segítségével kell varázsolnod!


KÉPREGÉNYES SAROK: DARKNESS II, X-MEN DESTINY, THOR THE VIDEO GAME

A fiatalabb korosztálynak szóló játékok után kalandozzunk egy kicsit más vizekre: akciós áron kapható három olyan játék is, amely ilyen vagy olyan módon kötődik az amerikai képregényekhez. Kezdetnek itt van például az idén tavasszal megjelent THE DARKNESS II, ami az Image Comics elvont, kifejezetten sötét történetén alapszik: a játék is hasonlóan komor hangulatú, akció-szerepjáték kalandokat tartogat - ideális lehet tehát ezekre a hideg hónapokra. Kevésbé komor kaland a THOR GOD OF THUNDER: THE VIDEO GAME, ami a kifejezetten jól sikerült Thor mozifilm videojátékos változata - és most szintén kedvező áron kapható! Thor a Bosszúállók mozifilmnek köszönhetően népszerűbb, mint valaha - így akár ajándékba is ideális lehet a játékverzió. És ha már a Marvel univerzum került szóba, nem mehetünk el az X-Men mellett sem: az X-MEN DESTINY egy igen különleges akció-szerepjáték, ahol a korábbi trendektől eltérően magad választod ki hősödet, és vezeted végig a veterán mutánssá válás rögös, harccal teli útján.


AKCIÓ KIFULLADÁSIG: UNCHARTED 3, 007 BLOOD STONE, KANE AND LYNCH 2, UFC UNDISPUTED

Jöhetnek a felnőttebb korosztálynak szóló ajánlataink. Elsőként itt van például az UFC: UNDISPUTED 3, ami most igen kedvező áron kapható üzletünkben. Az UFC az egyik legnépszerűbb küzdősporttá nőtte ki magát az elmúlt egy-két évtizedben, a játékváltozatok pedig mindig igen magas minőséget képviseltek - ez pedig most sincs másként. A bunyó helyett a lövöldözés van a KANE AND LYNCH 2: DOG DAYS középpontjában: a külső nézetes lövöldözős játékok egyik kifejezetten jó képviselője remek történettel, keserű (és néhol még a humort is előhozó) történettel és izgalmas játékmenettel garantálja a szórakozást - szigorúan felnőtt játékosok számára! Ha már a lövöldözés került szóba, akkor itt van a JAMES BOND 007: BLOOD STONE is, ami a legújabb 007-es ügynök kalandjait dolgozza fel játék formátumban. Egy igazi 007 rajongó természetesen ezt sem hagyja majd ki! Egy PlayStation 3-exkluzívval zárjuk a felnőtteknek szóló kalandok sorát: ez nem más, mint az UNCHARTED 3: GAME OF THE YEAR EDITION, ami 2011 egyik legjobb akciójátéka volt, döbbenetes látvánnyal, remek történettel, és szórakoztató multiplayer móddal! Akár magadnak veszed, akár ajándékba, ezzel garantáltan nem fogsz félrenyúlni!


MISZTIKUS KALANDOK: EL SHADDAI, FINAL FANTASY XIII-2

Természetesen a Karácsony közeledtével egyre többet merengünk a legendákon, meséken és históriákon - nem szólhat ugyebár mindig minden a valóság szigorú követéséről - néha el kell ugyanis merülni a képzelet határtalan világában. Két akciós szoftver is követi ezt a mentalitást. Az első nem más, mint az elmúlt pár év legegyedibb akciójátéka, az EL SHADDAI: ASCENSION OF METATRON. A játékban Énókh bőrébe bújunk bele, hogy az Özönvíz előtti kalandokat egészen újszerű tálalásban éljük át. Nem is lehetne másképp leírni azt az élményt, amit akkor élsz át, amikor egy idegen világ festményszerű látványa tárul eléd minden pillanatban - vagy amikor Lucifer fekete kabátban, mobiltelenfonon keresztül beszélget az Úrral. Ugye, hogy érdekesen hangzik? Most kifejezetten kedvező áron férhetsz hozzá - akár ajándékba, akár magadnak megfelelő kikapcsolódást nyújt majd a játék.

Hasonló izgalmakat tartogat a szerepjátékok frontján a FINAL FANTASY XIII-2, ami sokat fejlődött az előző részhez, a sokakat megosztó, de ettől még igen minőségi FF XIII-hoz képest. A XIII-2 megannyi titkot, mellékküldetést, megnyitható extrát kínál majd, a látványvilág és a harcrendszer pedig szinte teljesen olyan maradt, mint az előző részben - így a profizmus már most garantált. Vigyázat: igen tartalmas kalandról van szó, pláne akkor, ha minden titkot fel akarsz kutatni.


A Karácsony Akciónk sorát két sportjátékkal zárjuk. Mindketten ugyanannak a sorozatnak a tagjai, így a minőség garantált. A VIRTUA TENNIS 4 és a VIRTUA TENNIS 2009 egyaránt remekül folytatja a Dremcasten, még 2000-ben elkezdett hagyományokat. Ezek a hagyományok tették a Virtua Tennis sorozatot az egyik legjobbá a műfajban: nem a valósághű megközelítést választották a fejlesztők itt, hanem a tennisz élményének legjátékosabb formáját adták át a vásárlóknak. Az eredmény? Az egyik legszórakoztatóbb (és egyben legszebb) tennisz-széria, ami valaha született - ha egyszer magával ragad az élmény, akkor soha nem akarod majd letenni az Ütőt!

Kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-12-17 17:41:39
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére