Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Far Cry 3!

1172
Elég kimenni az utcára ahhoz, hogy érezzük a Tél egyre erősebb jelenlétét. November utolsó napjára a Ubisoft egy olyan játékkal készült, ami a nyár és a trópusi égöv hangulatát hozza el a nappaliba - ennél ötletesebben nem is búcsúztathatnák az őszt! A Far Cry 3 legnagyobb érdeme azonban mégsem ez: róla inkább azért fogunk majd beszélni, mert az idei év talán legnagyobb meglepetésének számít, annyira jól sikerült!

A Far Cry 3 egy trópusi szigeten kezdődik, ahol főszereplőnk igen sok időt töltött el a szimpla túlélést hajszolva - mostanra pedig eléggé készen áll arra, hogy kiszabaduljon a szigetről, akárhány ellenségen is kell majd átgázolnia. Az előző részekre jellemző totális szabadság ebben a játékban is megtalálható, így a Far Cry 3-ban teljesen Rajtad múlik majd, hogy pontosan merre mész, illetve hogy az egyes küldetéseket milyen oldalról megközelítve, milyen taktikával oldod majd meg. A Far Cry 3 ráadásul pompás látványvilággal bír: valóban élő, lélegző szigetet kapunk, trópusi atmoszférával és élénk színekkel. A játék pedig a történet befejezése után sem áll meg: a tartalmas online multiplayer hosszú heteken át leköt majd - csak győzd majd kiismerni a különböző fegyvereket, taktikákat és játékmódokat!


ELÉG JÓL SIKERÜLT A JÁTÉK?

És hogy elég jó lett-e a játék? A játék jelenleg PS3-on és 360-on is 91 százalékos értékelésen áll a Metacriticen, ami abszolút a legjobb minőségű játékok kiváltsága. Az eddig megjelent tesztek alapján a rengeteg fegyver igen változatos játékmenetet tesz lehetővé, a szigeten hihetetlenül sok tennivalód akad majd, így unatkozni aligha fogsz - és mindehhez gyönyörű látvány is párosul. A Far Cry 3 tehát jól átgondolt, részletesen kidolgozott, veszettül hangulatos játék lett - kár lenne kihagynod! Úgy néz ki tehát, hogy valóban megérte ennyi éven át várni a népszerű Far Cry 2 folytatására...


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-11-30 10:52:29
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére