Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett a Hitman: Absolution! (Frissítve!)

1165
Elérkezett az idő, hogy a 47-es kódszámmal ellátott Hitman ismét munkába álljon. Megannyi egyedi küldetés, szigorúan őrzött célpont és gyanútlan áldozat vár majd arra, hogy eltedd láb alól. A megoldás kitervelése és végrehajtása azonban csak és kizárólag Rád vár: Te találhatod ki, hogy milyen eszközök használatával érd el célodat, és hogy milyen útvonalon, milyen precizitással mozogsz majd - ahogyan az áldozatok száma is rajtad áll majd. Bizony, visszatért minden idők egyik legjobb lopakodós szériája, a Hitman!

Frissítve: Befutott a pc-s professional edition is, így már ez a verzió is megrendelhető weboldalunkon keresztül, vagy megvásárolható személyes átvétellel!

A Hitman: Absolution a modern idők követelményeinek minden szempontból megfelel: pompás, első osztályú játékmenetet és modern, az Xbox 360, PlayStation 3 és a jelenkori pc-k képességeit abszolút kihasználó látványvilágot tartalmaz. A hangsúly a tervezésen, az időzítésen és a lopakodáson lesz: megannyi küldetés, tucatnyi felhasználható öltözék, több hétre elegendő kihívás és extra nehéz játékmódok várnak majd Rád, ha a Hitman: Absolution mellett döntesz. A játék a mai naptól kapható üzletünkben, előrendelőinknek pedig köszönjük, hogy minket választottatok: a játékot kiküldtük a megadott címekre!

Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-11-20 02:30:24
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére