Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Jövő héten jön a Hitman: Absolution!

794
Nem kell már sokat várni arra, hogy megjelenjen a régóta pihenő 47-es bérgyilkos legújabb kalandja, a Hitman: Absolution. Az IO Interactive fejlesztőcsapata hosszú évek óta dolgozik azon, hogy a jelenlegi konzolgeneráció végéhez közeledve egy valóban hiteles, komoly kihívást nyújtó lopakodós akciójátékot készítsenek: az eredmény pedig az eddigiek alapján meggyőző lett. De mi teszi ennyire jóvá a Hitmant?

A Hitman: Absolution a szériára jellemző módon továbbra is igen komplex küldetéseket kínál majd a játékos számára, a megoldás mikéntjét pedig teljes egészében ránk bízták a fejlesztők. Neked kell majd kitalálnod az útvonalat, amin végighaladsz (ehhez ki kell ismerni az esetleges őrök járőrözési szokásait, kihagyásait), át kell majd gondolnod, hogy hogyan távozol egy-egy helyszínről (itt gondolni kell arra, hogy milyen kalamajkába kerülhetsz menekülés közben), és persze a láb alól eltett ellenfelekről is Neked kell majd gondoskodnod. A Hitman Absolution játékokban korábban nem látott minőségben adja át a legjobb kémfilmek és sorozatok összes fő motívumát: tervezés, végrehajtás és a lendületes akció egy játék keretein belül egyesül majd. A Hitman: Absolution ráadásul extra nehézségi fokozatokkal is készült, így szinte biztos, hogy néhány héttel a játék megvásárlása után sem mondhatod majd el magadról, hogy a HItman mesterévé váltál.


A játék több változatban lesz elérhető november huszadikán, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra. További információkért látogass el a termék aloldalára, vagy a játékok adatlapjára. Lássuk a megjelenést megelőző launch trailert!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-11-15 17:00:44
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére