Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Az Utolsó Nap: Black Ops 2 megjelenés holnap, launch party ma este!

951
Már csak egyetlen nap van hátra a Call of Duty: Black Ops 2 megjelenéséig. A játék fejlesztői alaposan kitettek magukért az elmúlt két évben: teljesen új korszakban játszódó játékukban minden eddiginél több akcióban és meglepetésben lesz részünk. Az új Strike Force missziók, a korábbi részeknél is szebb grafika, a testreszabható "Pick10" rendszert használó új többjátékos mód garantálja, hogy a harcedzett veteránok is komoly meglepetésekkel szembesülnek majd a játék megvásárlását követő napokban, hetekben. A várakozást napközben nem tudjuk enyhíteni, az estére azonban van egy ötletünk: gyere el a Konzolok Szervize Black Ops 2 launch partijára, ahol az éjféli játékvásárlás mellett egy rakás programban, nyereményjátékban vehetsz részt, ahol izgalmas nyereményekkel és ajándékokkal gazdagodhatsz!

Ha tehát....

Előrendelted a játékot, személyes átvétellel: Üzletünkben a mai nyitóbulit követően, éjféltől, illetve a holnapi naptól kezdve bármikor átveheted a játékodat!
Előrendelted a játékot, házhozszállítással: A Call of Duty: Black Ops 2 hivatalos megjelenésével egyidőben, tehát a holnapi nap folyamán (11.13) futáraink kézbesítik a játékot a megadott címekre, így a megjelenés napján már Te is játszhatsz a játékkal, nem fogsz tehát lemaradni a buliról!
Még nem rendelted elő a játékot? Akkor nincs késő: ha nem szeretnél lemaradni a játék mellé kínált tonnányi előrendelői extráról, akkor érdemes bepótolnod mindezt még ma, a játék megjelenése előtti utolsó napon. A Call of Duty: Black Ops 2 többféle változatban, PlayStation 3, Xbox 360 és PC platformokra jelenik meg - további információkért látogass el a termékek adatlapjára, illetve dedikált Black Ops 2 aloldalunkra:


A launch party részletei megtekinthetők a rendezvény Facebook-oldalán, illetve oldalunkon is - a várakozás végeztével pedig nézzük meg újra a Call of Duty: Black Ops 2 launch trailerét, ami egy perces hossza ellenére is képes újra és újra felpörgetni minket:Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-11-12 09:26:15
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére