Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Grand Theft Auto V: Befutottak az első infók a játékról!

2668
Az elmúlt években hatalmas csend uralkodott a Rockstar háza táján. Azt ugyan lehetett sejteni, hogy olyan nagyágyúk után, mint a GTA IV vagy a Red Dead Redemption, a csapatok biztosan készülnek valami új játékkal - de semmilyen információ nem szivárgott ki ezekből. Egészen mostanáig. A GTA V-ről eddig csupán annyit tudtunk, hogy 2013-ban érkezik meg, PS3-ra és 360-ra - most azonban befutottak végre az első fontosabb információk is. Készülj, mert nagyon úgy néz ki, hogy a Rockstar a generáció legnagyobb dobását fogja összehozni a Grand Theft Auto ötödik részével!

A Los Santosban játszódó Grand Theft Auto 5 szakít az eddig megszokott hagyományokkal, és immáron három főszereplőt irányíthatunk a játékban. A GTA 5 triója igazi furcsa brigád: egy volt bankrablásokból meggazdagodott veterán rabló, egy igen tapasztalt autótolvaj, illetve egy mentális problémákkal küszködő fazon áll majd össze a játékban, a céljuk pedig az lesz, hogy ismét nagyobb összegekhez jussanak - beindul tehát újra a nagyszabású bankrablások sorozata.


A Grand Theft Auto 5 hatalmas játék: nagyobb, mint a GTA IV-ben látott helyszínek és San Andreas együttesen. Bár "csak" Los Santos lesz szabadon bejárható, a várost körülvevő vadon is része lesz a játékmenetnek: egy komolyabb erdőség, egy hatalmas tó és egy teljesen lemodellezett hegy is vár majd ránk - a fejlesztők tehát tanultak a Red Dead Redemption csapatától, és az ottani hangulatból ragadt egy kevés a GTA V-re is. Mindezek mellett a játékmenet frontján is rengeteg változtatásra lehet számítani: drasztikus fejlődésen esett át a lövöldözés rendszere, új vezetési modellt kaptak a kocsik, és búcsút mondhatunk a GTA IV nem túl népszerű minijátékainak is - helyükre újabb, jobban átgondolt minijátékok kerülnek majd.

A GTA 5 bámulatos grafikával, hatalmas méretekkel, és az elődjeinél komolyabb játékmenettel bír - így minden adott lesz arra, hogy 2013-ban egy meghatározó sandbox akciójátékkal búcsúzzon a Rockstar csapata a jelenlegi konzolgenerációtól. Izgatottan várjuk a további fejleményeket és a hamarosan érkező első trailert.Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-11-09 12:29:47
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére