Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss megjelenések: Dark Souls, SfXT Vita, Mass Effect Trilogy, Wonderbook!

709
Bár a hétnek vége, az új megjelenések és az új akciók továbbra sem állnak meg nálunk! A mai napon új szoftverek érkeztek hozzánk, több különböző stílusban: lássuk tehát, hogy milyen friss kalandok várnak Rád, ha új játék vásárlásán töröd a fejed!

2011 igen szerencsés év volt a szerepjátékok számára, hiszen két igazi nagyágyú vetélkedett az Év Szerepjátéka címért. Az első számú versenyző az Elder Scrolls V: Skyrim, ami a nyugati szerepjátékok stílusában indult harcba: hatalmas bejárható terekkel, megannyi küldetéssel, és teljesen kötetlen játékmenetével azonnal játékosok millióinak okozott kellemes heteket, hónapokat. A Skyrim most akciós áron kapható üzletünkben, és az akció természetesen az internetes megrendelésre is vonatkozik!

A másik nagy szerepjáték tavaly a Dark Souls volt: a japán From Software fejlesztőcsapata megmutatta, hogy hogyan kell valódi nehézséget, döbbenetesen izgalmas kihívásokat, és egy egyedi, semmihez sem hasonlítható atmoszférát kínálni a játékosoknak. A Dark Souls a tavalyi év egyik legjobb játéka lett, most pedig megérkezett a kibővített verziója, a Dark Souls: Prepare To Die Edition. Ez a kiadás néhány fontos frissítés mellett tartalmaz egy teljesen új zónát is, ahol új tárgyak, új képességek, új kihívások, és persze új főellenségek várnak Rád. A Prepare to Die edition kapható Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra egyaránt!


A PlayStation Vita-tulajdonosok nem fognak unatkozni az elkövetkező hetekben - már ha szeretik a verekedős játékokat. Az idei év egyik legjobb darabja, a Street Fighter x Tekken ugyanis végre megérkezett a Sony hordozható konzolgépére is. A játék gyönyörű grafikával és 2v2 játékmenettel vár mindenkire - de nem ez a legnagyobb erénye, hanem az, hogy a Street Fighter és a Tekken sorozatokat korábban nem látott minőség mellett ereszti össze, több, mint 50 választható szereplő segítségével. Ennyi harcos közül választhatod majd ki két kedvencedet: talán mondanunk sem kell, hogy nem két perc lesz megtalálni azt, aki igazán illik harcstílusodhoz!

Folytatódik a friss megjelenések áradata: Itt van például PlayStation 3-ra a Harry Potter univerzumában játszódó Wonderbook, ami a varázslás tudományát mutatja meg a kicsiknek és nagyoknak egyaránt - méghozzá a PlayStation Move mozgásérzékelő technológiájára és a PS Eye kamerára támaszkodva! A Wonderbook ráadásul magyar szinkronnal érkezett, így tényleg nyelvtudás nélkül, bárki által játszható! A Wonderbook ráadásul alapjául szolgál majd a később érkező "kiegészítőkhöz", amiből az első, a Book of Spells valamikor 2012 végén fog megjelenni.


Két további szoftvermegjelenés jutott a mai napra: a Little Big Planet Karting egy szórakoztató, lendületes versenyjátékot takar, méghozzá a Sony konzoljának képességeit kihasználó, meseszerű látvánnyal. Végül a Mass Effect Trilogy (PS3, 360, PC platformokra) az EA/Bioware páros egyedülálló sci-fi sorozatát teszi elérhetővé mindenki számára, egy remek csomag keretein belül. Ha korábban kimaradt volna a nagyszerű sci-fi trilógia, akkor most itt a remek alkalom, hogy bepótold a hiányosságot!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-11-09 21:25:18
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére