Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss megjelenések: WWE 13, Nike Kinect Training!

1194
Megjelent a Nike+ Kinect Training és a WWE 13!

Az őszi szezon legkomolyabb, játékmegjelenésekkel alaposan teletömött szakaszába érkeztünk. Ha úgy gondolod, hogy az Assassin's Creed III mellett senki nem merne megjelenni, akkor érdemes újra gondolni: a mai napon megjelent ugyanis két igen jó minőségű szoftver is. Közös pontjuk: a saját stílusában mindkettő igen magas minőséget képvisel!

Az első friss megjelenés a Nike+ Kinect Training, ami a Kinect szenzor mozgásérzékelő és hangfelismerő képességeire építő szoftver. Manapság igen divatosak a fitnessz-programok, amelyek komoly edzéstervekkel, a testfelépítésedhez igazított feladatokkal bírnak Téged mozgásra. A Nike most úgy döntött, hogy ő is beszáll a buliba, méghozzá igen profi módon, az összes elképzelhető és a stílusban elvárt opció, program, beállítás elérhető annak érdekében, hogy a leghatékonyabban töltsd az időet a Kinect és az Xbox 360 előtt. Pár hét után már érezhető lesz a hatás, de persze még ekkor sem szabad abbahagyni a tréninget: ha megvásárolod a szoftvert, és kitartasz mellette, pont tökéletes formába kerülsz, mire eljön a tavasz, és mindenki láthatja majd a téli munkád gyümölcsét!Verekedés és dráma a ringben - itt a WWE 13!

Szintén mától kapható a WWE 13 is. A pankráció egy igen különös sportág, ami félig-meddig showműsor is egyben, érdekes párbeszédekkel, egy adag humorral, és még több érzelemmel - a játékok pedig egyre valósághűbb formában tudják a sportot körülvevő atmoszférát visszaadni a játékosok számára. A WWE 13 egy újabb méretes lépés a megfelelő irányba: a pankráció rajongójaként kár lenne sokat morfondíroznod, hogy megvedd-e PS3-ra vagy 360-ra a játékot. Az egykori boxlegenda nevével fémjelzett Mike Tyson kiadások már kaphatók a mai naptól üzletünkben, előrendelőinknek pedig ismételten köszönjük, hogy minket választottatok!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-11-02 13:10:39
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére