Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Közlemény: az Assassin's Creed Premier Party részletei!

786

Pénteken Assassin's Creed III Premier Party!


Szeretnéd az elsők közt kipróbálni az idei év egyik legjobban várt játékát, az Assassin's Creed III-at? Akkor gyere el a Konzolok Szervize és a PlayON (a játék magyarországi forgalmazója) által közösen szervezett Assassin's Creed III premierbulira!

Lesz itt minden, ami egy ilyen jellegű összejövetelnél szüksége: ajándék Assassin's Creed III-as poszterek minden résztvevőnek, nyolc Xbox 360-on kipróbálható Assassin's Creed III, kvízjáték és Assassin's Creed III-as verseny, illetve fotózkodás magával az AC3 főhősével, Connorral!

Természetesen ahogy a korábbi partikon, úgy most is vár titeket a Koccintós Söröző, ahol az esemény időtartama alatt különböző akciók (egy korsó Arany Ászok - 290, Whisky Cola - 650, stb) emelhetik a hangulatot! Ha pedig italozás, akkor nem maradhat el a már szokásosnak mondható sörivó versenyünk sem!

Érdemes lesz tehát ellátogatni pénteken este nyolc órától a Konzolok Szervizéhez (Budapest VI., Hunyadi tér. 1, az Oktogontól három perc séta - megközelítés földalattival vagy 4-6 villamossal), ahol nem csupán egy remek buliban vehetsz részt, de még ki is próbálhatod a jövő héten megjelenő Assassin's Creed III-at! Pénteken találkozunk!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-10-24 17:39:46
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére