Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett az XCOM: Enemy Unknown!

839
Az XCOM sorozat rajongói lassan két évtizede vártak arra, hogy valaki megpróbálja újra megmutatni nekik, hogy egy játék tud nem csak szórakoztatást, de valódi, gondolkodást igénylő, embert próbáló kihívást is produkálni. Erre egészen mostanáig kellett várni, hiszen a Firaxis csapata összehozta az XCOM: Enemy Unknown című játékot. Az Enemy Unknown pedig az elmúlt évek egyik legjobb stratégiai játéka lett, ami az újoncoknak és az évtizedes veteránoknak egyaránt kellő kihívást nyújthat majd. A játék ráadásul a mai naptól kapható üzletünkben!FONTOS DÖNTÉSEK A HARCMEZŐN ÉS A BÁZISBAN - VALÓDI STRATÉGIA KONZOLOKON IS!

Az XCOM egy stratégiai játék, ahol a hagyományos pályás harcok mellett igen nagy hangsúlyt helyeztek a dolgok globális oldalára is. A Föld egy Idegen invázió alatt áll, ez pedig azt jelenti, hogy a világ bármely pontján elhelyezett bázisunk folyamatosan kapja majd az információkat a térségbe behatoló idegenekről, a támadás alatt álló városokról, zónákról. Csekély számú katonával kezdjük el harcunkat, a játékban pedig folyamatosan az idegenekénél jóval gyengébb technológiával, csakis egymásra számítható katonák csapatával rendelkezve kell majd legyzőznünk az ellenfeleinket. A játékban nem csak a körökre osztott csatákban kell kritikus döntéseket hoznunk, de mi menedzseljük majd a fejlesztést, a bázisokat, és katonáinkat is egyaránt. Az XCOM ráadásul nem köt kompromisszumokat, a játék konzolokon is legalább olyan jól fut, mint PC-n, és tartalmi szempontból egy-az-egyben ugyanazt nyújtja. Nem győztünk meg? Akkor itt a legizgalmasabb bónusz mindezek mellett: az XCOM: Enemy Unknown még online multiplayert is tartalmaz, ahol előre kialakított csapatok küzdhetnek meg egymás ellen - a csapatok elkészítésekor idegen katonákat is beválaszthatunk magunknak, új színt víve a csaták menetébe!


Az XCOM: Enemy Unknown a mai naptól kapható üzletünkben, PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokra. Előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottak, a játékot kiküldtük a megadott címekre. Kalandra fel - szükség lesz a legjobb tudásodra és minden kitartásodra, ha szeretnél az Enemy Unknown mesterévé válni!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-10-11 17:58:28
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére