Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megérkezett a Dishonored!

1024
Ki mondta, hogy kár a generáció végén egy teljesen új történet elmesélésébe kezdeni? Hogyan? A legtöbb kiadó? Nos, az Arkane Studios csapata rizikós fejlesztésbe vágott bele néhány évvel ezelőtt - a tesztek és a játékosok véleményei alapján pedig egyértelműen megérte ezt a rengeteg energiát belefektetni a játékba, a Dishonored ugyanis az év meglepetésének és egyben az egyik legjobb játékának tűnik. És már kapható is a mai naptól, PlayStation 3, Xbox 360, PC platformokra - a készlet erejéig pedig még mindig előrendelői ajándékok járnak a játék mellé!


JÖTT, LÁTOTT, ÉS GYŐZÖTT - A DISHONORED 2012 LEGNAGYOBB MEGLEPETÉSE!

Hogy miért ennyire érdekes és ennyire jó a Dishonored? Azért, mert valódi játék, ami szinte sehol nem fogja a játékosok kezét. A klasszikus bosszúhadjáratok témájából merítő Dishonored történetében egy korrupt város vezetőjének testőrei vagyunk, akik hűségesen szolgálják az Uralkodót - és még így is rossz alakok útjába kerülünk, akik megölik a Császárnőt, és minket (az áldozat testőrét) tesznek felelőssé. Mit csinál ilyenkor egy számkivetett? A kérdésre nincs egyértelmű válasz - a Dishonored fejlesztői pedig Rád, a játékosra bízzák a döntést. A totális bosszú útjára lépsz, hogy megtisztítsd Dunwall steampunk-jellegű városát a korrupciótól? Vagy a kifinomult taktikák használatával, a lehető legkevesebb áldozat mellett próbálod meg elérni célod? A Dishonoredben mindkettőre lehetőséged lesz. Megállás nélküli akció, különleges képességek használata, vagy éppen megfontolt, profi lopakodás - akárhogyan is, a küldetések során meghozott döntéseid és játékstílusod hatással lesz a történet alakulására, és azt is meghatározza majd, hogy kikkel találkozol a későbbi pályákon, és hogy azok hogyan viszonyulnak hozzá. A Dishonored minden végigjátszáskor új arcát mutatja majd neked, ha más döntéseket hozol - így több tucat játékóra után is tud majd meglepetéseket nyújtani.

"BIZTOS, HOGY ELÉG JÓ A JÁTÉK? NEM IS TUDOM..."

Persze manapság a jó ötletek már nem mindig bizonyulnak elegendőnek: az Arkane Studios csapata mindezt első osztályú grafikával, zenével, (nálunk magyar felirattal) és remek irányítással, harcrendszerrel spékelte meg: nem csoda tehát, hogy az internet meghatározó pontszám-gyűjtő rendszerében, a Metacriticen nem csak a kritikusok szerint az év egyik legjobb játéka, de az első vásárlók és a játékosok szerint is: jelenleg 89 százalékos értékelésen áll, ami manapság igen nagy szó. És valóban..úgy néz ki, hogy a 2009-es Arkham Asylum után újabb, korábban nem ismert stúdió tud nagy meglepetést okozni a legnagyobb fejlesztőknek is! Mire vársz hát?Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-10-11 13:49:34
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére