Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Jövő héten érkezik a Resident Evil 6!

1101
Hosszú éveken át kellett várni, hogy a Capcom egyáltalán elismerje egy új Resident Evil játékának létezését - aztán jött az újabb meglepetés: a Resident Evil 6 már 2012 őszén a boltok polcaira kerülhet! Az újabb és újabb információk aztán megerősítették ,hogy a Resident Evil 6 bizony a Capcom legambíciózusabb fejlesztése lett, több száz fejlesztő hosszú éveken át dolgozott annak érdekében, hogy minden eddiginél nagyobb meglepetések, izgalmasabb játékmenet és masszív tartalom várjon majd a játékosokra. Jövő héten kiderül, mennyire voltak sikeresek: október másodikán érkezik a Resident Evil hatodik része - három főhőssel, négy (plusz egy) történetszállal, és online multiplayerrel!


A Resident Evil 6 egy igen komplex történet, ami a sorozat ötödik része után játszódik, egy elképzelt 2012 végén - egy olyan világban, ahol az Umbrella öröksége igen komoly nyomot hagyott maga után: bioterrorizmus, elképesztő méretet öltő fertőzés-hullámok járják át az egész világot. A történet három fő szálra osztható: az egyikben Leon S. Kennedy, a Resident Evil 2 és 4 veterán hőse folytatja nyomozását az igen borongós hangulatú zónákban (hagyományosabb zombik mellett!). A másikban Chris Redfield, az első, a Code Veronica és a RE5 főszereplője próbálja Kínában megállítani az egyre nagyobb méreteket öltő fertőzés-hullámot... a harmadik szálban pedig Wesker fia, Jake Muller próbál meg életben maradni - az életére törő különös fenyegetések ezt nem teszik egykönnyen lehetővé. A történetszálak aztán persze több fronton összeérnek majd, hőseink pedig egymással is konfliktusba kerülnek: többet most nem mondunk - mindenki meglátja majd, hogy hogyan is zajlik mindez. A Re6 harminc órányi egyjátékos tartalmat, online lövöldözést és egy izgalmas történetet kínál - látvány szempontjából pedig az eddigi legjobb Resident Evilről beszélhetünk: nem kell tehát sokat várni, hogy kiderüljün, hogyan is fejeződik be ez a két évtizede futó történet!

RESIDENT EVIL 6 ELŐRENDELÉS - INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Ha szeretnél még többet megtudni a játékról, akkor látogass el a termékek adatlapjára, ahol igyekeztünk minden infót összeszedni az új részről, a szereprőkről, és a korábbi epizódokról egyaránt!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-09-28 16:48:16
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére