Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Friss megjelenések: Dead or Alive 5, Air Conflicts, Sherlock és Rocksmith!

731
Szeptember utolsó hetében igen szép megjelenés-áradatnak lehetünk tanúi: a héten már megérkezett a FIFA 13 és a World of Warcraft: Mists of Pandaria, de ezen felül még egy igen izgalmas pénteki nap zárja a hónapot. A mai napon ugyanis négy új megjelenésről is beszámolhatunk - érdemes tehát alaposan átböngészni a lenti összefoglalónkat az érintett játékokról!

ÚJ MEGJELENÉSEK: ROCKSMITH, SHERLOCK, DEAD OR ALIVE 5, AIR CONFLICTS: PACIFIC CARRIERSA sort ezúttal a Ubisoft zenés ügyességi ritmusjátéka nyitja, a ROCKSMITH. A Rocksmith abból a szempontból számít teljesen egyedi szoftvernek, hogy nem egy műanyag gitár-kiegészítővel próbálja a játékosokat magához csalogatni, hanem valódi elektromos gitárokkal kompatibilis. Az alapcsomagban megtalálhatóak azok az eszközök, amikkel a gépre rá lehet kötni a gitárunkat - ha pedig nem rendelkezel ilyen gitárral, akkor hardveres csomag is elérhető, amiben egy minőségi Les Paul elektromos gitár és a játék is benne van - ezzel már komolyabb gitáros karriert is lehet kezdeni - de az biztos, hogy a kiegészítő lehetővé teszi azt, hogy a játékban megszerzett tudást és ügyességet valódi gitározással folytasd. A másik új megjelenés a THE TESTAMENT OF SHERLOCK HOLMES, ami a manapság kifejezetten ritka kalandjátékok sorát bővíti - izgalmas feladványokkal, a műfajhoz képest különösen jó látványvilággal, pc-n magyar felirattal és eszméletlenül jó hangulattal várja a játékosokat.


A mai nap másik nagy meglepetése nem más, mint a DEAD OR ALIVE 5. A Tecmo és a Team Ninja ezúttal igyekeztek a lehető legjobb verekedős játékot elkészíteni: finomított, áramvonalasított harcrendszer, veszélyes pályák (ahol a háttér fontossá válik a harcok során is!) és dögös csajok várják majd a játékosokat - a történetes mód mellett pedig ismét masszív online játékmód is szerepel az új DOA részben. Itt fogja majd minden elszánt játékos eltölteni ideje nagy részét, hiszen ez jelenti a verekedős játékok legtartalmasabb, legszórakoztatóbb változatát: nincs izgalmasabb annál, mint amikor a hosszú hónapok gyakorlása után megszerzett taktikáinkat és tudásunkat egy másik emberi játékos ellen próbálhatjuk ki! A játék a mai naptól kapható üzletünkben, előrendelőinknek köszönjük, hogy minket választottak! Harcra fel - vár a DEAD OR ALIVE legújabb része!  Végül, de nem utolsósorban megjelent az AIR CONFLICTS: PACIFIC CARRIERS, ami látványos, a Második Világháború alatt játszódó légiharcokat kínál a játékosok számára. De vigyázat: ez a kihívás nem olyan egyszerű, mint azt gondolnád: a győzelemhez ügyességre, jó taktikai érzékre és pontos célzásra lesz szükséged! A játék a mai naptól kapható üzletünkben, előrendelőinknek pedig köszönjük, hogy minket választottak - a játékot kiküldtük a megadott címekre!


Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-09-28 16:11:57
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére