Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Megjelent a Mists of Pandaria - beszámoló a nyitóbuliról

916
Megérkezett üzletünkbe, a mai naptól kapható a World of Warcraft: Mists of Pandaria! Tegnap este egy remek hangulatú nyitóbulival próbáltuk meg eloszlatni az éjféli indulásig hátralévő perceket - erről lentebb képeket is találhattok. Kifejezetten impresszív játéktudással rendelkeztetek az eseményen, hiszen a nehezebb kérdéseket is sikerült másodpercek alatt megfejteni - de talán ennél is komolyabb teljesítmény volt a bambuszrügy-evő verseny győztesének mindenkit elsöprő étvágya. A konklúzió? Természetesen az, hogy nem feltétlenül lennénk a pandák helyében, ha az étrendünk változatossága drasztikusan lecsökkenne - egyszeri kipróbálásként azonban jó volt ez így is, a győztesnek pedig gratulálunk!
A várakozásnak aztán éjfélkor vége szakadt, hiszen igyekeztünk gyorsan, a lehető legnagyobb precizitással kiszolgálni a sorszámokkal ellátott játékosokat - a folyamat pedig problémák nélkül, a lehető legnagyobb harmóniában zajlott, elvégre már mindenki nagyon szeretett volna valahogy hazavergődni, hogy elkezdjen a hatalmas tömegek és a játékban kialakult, már-már megszokott nyitóéjszakás káosz miatt idegeskedni. Köszönjük mindenkinek a részvételt, várunk Titeket legközelebb is, és reméljük, hogy jól éreztétek magatokat a bulin! És most ne is húzzuk tovább az időt, irány Pandaria kontinense!
 
A WoW: Mists of Pandaria már megrendelhető az intereneten keresztül, vagy megvásárolható személyesen is - a játék szeptember huszonötödikétől kezdve játszható, online hozzáférés, a korábbi WoW kiegészítők (Cataclysm, Burning Crusade, Wrath of the Lich King) és aktív WoW-előfizetés szükséges a játékhoz!Vissza
Nyomtatható verzió

|
2012-09-25 16:10:09
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére