Üdvözlünk kedves Vásárló!
Ne hagyjatok ki semmiből!


Október és november játékai - összefoglaló!

21664
Elkezdődött a tapasztalt videojátékosok által jól ismert “őszi szezon”, amikor is az összes nagy játékkiadó a szeptember/október/november hónapokra időzíti a legnagyobb, legfontosabb játékmegjelenéseit. Bár már most túl vagyunk az olyan játékokon, mint például a DESTINY, a FIFA 15, vagy a Shadow of Mordor, a buli még csak most kezdődik! Szeretnéd egy helyen megtalálni az idei év legfontosabb játékait? Akkor olvasd el összefoglalónkat!

2014 OKTÓBERÉNEK LEGFONTOSABB JÁTÉKMEGJELENÉSEI:
Shadow Of Mordor Vásárlás Super Smash Bros 3DS Vásárlás
Az októbert néhány exkluzív játékmegjelenés nyitotta meg: ha rendelkezel egy Xbox 360 vagy egy Xbox One konzollal, akkor a szabad száguldozást élheted át egyedül vagy többedmagaddal a FORZA HORIZON 2-ben! Jutott exkluzív most a 3DS-tulajoknak is: ők a várva-várt SUPER SMASH BROS 3DS-t vehették kézbe október harmadikától – ha Téged is érdekel a sok-sok Nintendo-hőst (és néhány izgalmas vendégkaraktert) tartalmazó bunyós játék, akkor ne várj tovább: a játék már kapható! A hónap elején szintén befutott a SHADOW OF MORDOR, a Gyűrűk Ura Középföldéjén játszódó akció-kaland játék, ami annyira zseniálisan ötvözi a lopakodást, mászkálást és harcokat, hogy a tesztelők nem győzték dobálni rá a 9-10 pontokat! Ha érdekelnek a nyílt világban játszódó, szórakoztató akciójátékok, és rendelkezel nextgen konzollal, akkor érdemes vetni a játékra egy pillantást! Ha nem, akkor se csüggedj: az Xbox 360/PS3 verziók novemberben érkeznek!
Forza Horizon 2 Vásárlás DriveClub Megrendelés PS4

A PlayStation 4-rajongóknak érdemes lesz figyelnie október tizedikétől: ekkortól kapható majd a DRIVECLUB, a döbbenetesen szép grafikával, online versenyekkel kecsegtető autóversenyzős játék! Október első felében még mindig nincs vége az izgalmaknak: szintén tizedikén jön az ALIEN ISOLATION! A játék, amely a vég nélküli akciót folyamatos rettegésre, az alien-sereget egyetlen magányos (de annál veszélyesebb) Xenomorphra cseréli... szigorúan erős idegzetű felnőtteknek! És ha már az erős idegzet került szóba, akkor itt az idő, hogy felkészülj az október közepétől már kapható THE EVIL WITHIN-re, amely Shinji Mikami legújabb játéka! Ha nem ismernéd a legendás dizájnert: ő alkotta meg a Resident Evil szériát, így tudja, hogy miként kell ügyesen keverni az akciót, a nyomasztó hangulatot és az ijesztő meneküléseket! PC verzió, 360/PS3 és PS4/Xbox One változatok egyaránt befutott a játékból – rendeld meg, ha érdekel a túlélő horror műfaja!

The Evil Within Vásárlás Alien Isolation Előrendelés

Október második felében alig pár nap pihenőt kapsz majd csak a fentebb említett nagyszerű játékok után, hiszen az utolsó pár napban több igazán komoly cím is befut majd! Befutott a F1 2014, ami a Forma-1 rajongók számára nyújt egészen minőségi szórakozást – illetve kapható a BORDERLANDS: PRE-SEQUEL, ami új sztorival, illetve továbbfejlesztett játékmenettel gondoskodik az FPS-RPG rajongók szórakoztatásáról! Huszonnegyedikétől kezdve nagyon jó lesz Wii U-tulajnak lenni: ekkor jelenik meg a Platinum Games legújabb játéka, a BAYONETTA 2! A legendás hack'n'slash folytatása maximálisan kihasználja a Wii U képességeit, és változatos, szórakoztató játékmenetet kínál, elképseztő tartalommal – csak és kizárólag a Nintendo asztali konzolján! Jut exkluzív az Xbox One-tulajoknak is: huszonnyolcadikán jön ugyanis a SUNSET OVERDRIVE, amely az Insomniac Games új akció-kaland játéka lesz, sok-sok lövöldözéssel és ugrálással, dinamikus játékmenettel! A Sunset Overdrive szakít a komor, realista játékokkal, és a középpontba inkább a szórakozást és az élénk színeket helyezi: ha bejön ez a módi, akkor rendeld elő a játékot az extrákért! Ha a partijátékok és a tánc mozgat, akkor bizonyára bekarikáztad már az október huszonnegyedikét: ekkor jön a JUST DANCE 2015, a legfrissebb slágerekkel, a legjobb partijáték címére törve!
Bayonetta 2 Wii U Vásárlás
Október után jön a legfontosabb hónap a kiadók számára - az időszak, amikor befutnak az olyan nagyágyók, mint az új Assassin's Creed, Call of Duty, vagy a Dragon Age Inquisition!
2014 NOVEMBERÉNEK LEGFONTOSABB JÁTÉKMEGJELENÉSEI:
Call of Duty Advanced Warfare Előrendelés Halo Master Chief Collection Előrendelés

November elsején érkezik meg üzletünkbe a CALL OF DUTY: ADVANCED WARFARE! A legújabb rész alaposan felforgatja a már megszokott szabályokat, olyan hihetetlen fegyvereket és segédeszközöket ad a kezedbe, amiről eddig nem is álmodhattál! A játékban digitális formában főszerepel Kevin Spacey is, aki legutóbb a House of Cardssal hódította meg a világot! A hónap első felében 1-2 napon belül megannyi igazán komoly játékmegjelenés fut be, amelyek mind-mindg a játékidőért versenyeznek egymással, noha nem egy stílusba tartoznak! Itt van rögtön az ASSASSIN'S CREED UNITY PS4-re, PC-re és Xbox One-ra, amely a nagy francia forradalom idejére kalauzolja el a bátor kalandorokat – a szokásos izgalmak mellett most az eddigieknél is komolyabb grafika, és co-op játékmód lapul a lemezeken! Az Xbox 360/PS3-tulajok sem csüggednek majd, ők a templomos főszereplésével készült ASSASSIN'S CREED ROGUE-al szórakozhatnak! Szintén befut az Xbox One-exkluzív HALO: MASTER CHIEF COLLECTION, ami több felújított Halo-játékot tartalmaz, felturbózott grafikával és kibővített multiplayerrel! Talán mondanunk sem kell, hogy mit kell tenned, ha érdekel ez a népszerű sci-fi franchise! A Ubisoft egy autóversenyzős, száguldozós játékot is piacra dob november első felében: ez lenne a THE CREW, ami az új trendeknek megfelelően már nem a körpályás versenyzésben hisz – és micsoda hangulattal bír!

Assassin's Creed Rogue Előrendelés Assassin's Creed Unity Előrendelés

És ezen a ponton lehetne kicsit fellélegezni – de nem teheted, ugyanis újabb nagyszerű játékok fognak befutni november közepén is! A pécés játékosok bizonyára már bekarikázták a november tizenharmadikát: ezen a napon indul hódító útjára a WORLD OF WARCRAFT: WARLORDS OF DRAENOR! Az új szerepjáték-kiegészítő egy jól ismert világ (Outland) alternatív múltjába kalauzol el, a megannyi változtatás miatt pedig akkor is érdemes lesz visszatérni a játékba, ha korábban már abbahagytad azt!

WOW Warlords of Draenor előrendelés The Crew Előrendelés

Nincs vége a mókának még ekkor sem: befut konzolokra a PRO EVOLUTION SOCCER 2015, a nextgen konzolok tulajdonosai pedig hosszú várakozás után végre belekóstolhatnak a tavalyi év legnagyobb sikerjátékába, a GRAND THEFT AUTO 5-be! A PS4-es és Xbox One-os verzió kihasználja az új konzolok grafikai képességeit, egészen friss verziót kínálva ebből a felejthetetlen játékból! A Ubisoft belsőnézetes lövöldözős játéka sem maradhat ki a novemberi pörgésből: ekkor jelenik majd meg ugyanis a FAR CRY 4! Fedezd fel a Himalája háborítatlannak tűnő régióját, és gyönyörködj a tájban...addig a négy másodpercig, amíg be nem indul a lövöldözés és az akció!

GTA 5 előrendelés PS4 Xbox One PC Far Cry 4 előrendelés

November utolsó napjaiban sem unatkozik majd senki: ha például a PS4-exkluzívok érdekelnek, akkor vár majd a LITTLE BIG PLANET 3, a népszerű platformjáték/játéképítő kaland legújabb része! A Nintendo 3DS-tulajok az új POKÉMON: OMEGA RUBY és POKÉMON: ALPHA SAPPHIRE epizódokkal tölthetik majd el az összes szabadidejüket – ha közéjük tartozol, rendeld elő a játékot még most! Ha pedig a realista autóverseny érdekel, de ragaszkodsz a versenypályákhoz, akkor figyelj, mert megjelenik a PROJECT CARS, a maximális realizmusra törekedő autós játék! Végül, de nem utolsó sorban befut a Wii U-ra is régóta beigért, de egészen mostanáig készülő WATCH DOGS is!

Little Big Planet 3 Előrendelés Project Cars előrendelésVissza
Nyomtatható verzió

|
2012-09-02 19:55:24
{{product.discount_percent}}%
{{product.popupTxt}}
+ AJÁNDÉKKAL
{{product.discount_percent}}
Eredeti ár:
{{product.orig_price}} Ft
Bruttó ár:
{{product.current_price}} Ft
{{product.current_price}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Státusz:
{{{product.status}}}
Érkezés:
{{{product.arrive_date}}}
Korábbi megjelenés:
{{product.release}}
Megjelenés:
{{product.release}}
 
Árukereső.hu Árukereső.hu
www.konzolokszervize.hu
oldal tetejére